tužno

October 2, 2022 22:00

By

Čovek za ovo nikad nije spreman, Milica Milša u suzama, njen odlazak ne može da prežali: Više ne mogu da te zagrlim, zauvek ćeš biti u mom srcu (foto)

Majka Milice Milše glumici je bila najveći oslonac i podrška

Iako kažu da vreme leči sve rane, tuga za onim najbližima kad nas napuste tu izreku potire, posebno kada je u pitanju majka. Tuga Milice Milše umesto da jenjava, svakim trenom sve je veća, što glumica ćak ni za javnost ne krije.

Majka Milice Milše preminula je pre šest godina, a ćerka je godišnjicu smrti podelila fotografiju iz porodičnog albuma gde su ona i mama nasmejane. Glumica je vidno mlađa na pomenutoj slici, a krasi je dobro poznati osmeh koji je njen zaštitni znak:

Pročitajte: Mislila sam da će ovaj brak trajati zauvek – Milica Milša rasplakala javnost vestima o Žarku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)


Iako ne mogu već šest godina da pričam sa tobom, budem pored tebe, da te dodirnem, zagrlim, poljubim, ti si sve više prisutna u mom životu, sve više te čujem i sve više te slušam. Sve više te pominjem. Sve više ličim na tebe. Moja si prva izgovorena reč i ljubav doživotnaZvezda vodilja u svemu zauvek. Volim te beskrajnom ljubavlju kojim si me ti obasipala – poručila je majci, vidno skrhana glumica.

Žal za majkom ne jenjava uprkos protoku vremena. Sa istim bolom u glasu dramska umetnica govori o najdražoj osobi, koja joj je sve pružila i prenela samo najdivnije savete, lepotu i karakter. Majka Milice Milše do poslednjeg trena bila je borac, žena koja je bila poštovana, čije se reč cenila kako na ulici tako i u kući, odličan model, uzor, divna tašta Miličinom suprugu Žarku Jokanoviću i još bolja baka unuku Antoniju.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Gaja