Zdravlje Dragane Katić
Svet

April 6, 2023 18:15

By

Dragana Katić teško bolesna: Guši se i otežano diše, nikad više pred kamere

Zdravlje Dragane Katić dvadeset godina je bilo loše

Voditeljka Dragana Katić dvadeset godina mučila je borbu sa astmom a kako je izgledao njen život u kandžama ove bolesti otkrila je pre nekoliko godina.

Pročitajte: Dragana Katić je ovog dasu krila godinama – Lep je, mlad i očigledno je koliko je voli FOTO

Voditeljka Dragana Katić

ATA images

Iako su joj lekari rekli da zbog teške alergije koja joj je izazvala astmu neće moći da se bavi voditeljskim poslom, jer neće biti u stanju normalno da diše i govori, Dragana Katić je pobedila bolest i prognoze:

Pročitajte: Dragana Katić otvara vrata svog doma, detalji uređenja i harmonija koja će vas inspirisati (foto)

INSTAGRAM/PRINTSCREEN

– Jednom nedeljno sam išla na Dedinje u bolnicu gde sam primala injekcije ali sam uspela da se izborim i izlečim tačnije uspeo je moj organizam. Dugo sam koristila neku improvizovanu pumpicu koju mi je doktorka donosila iz Londona,  jer toga nije bilo kod nas da se kupi. Primala sam i hormonske injekcije od kojih sam se gojila. Užas. Ne znam ni sama koliko sam injekcija primila – bila je iskrena Dragana Katić koja je potom otkrila i da je imala teške napade gušenja:

Pročitajte: Dragana Katić otputovala kod sina, a dočekala je snajka, i to rečima kojima se nije nadala

Emotivni status Dragane Katić

Rajko Ristić

– Oni su se uvek dešavali kada je trebalo negde da idem, na neki koncert. zimovanje, letovanje. Na kraju je sve došlo na svoje. Ja sada potpuno normalno živim, a ta doktorka koja me je izlečila postala je moja ikona. Dvadeset godina borila sam se sa bolešću i sada hvala Bogu, nemam nikakav problem. Taj period mi je bio najgori u životu – otkrila je šarmantna voditeljka svojevremeno.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images