Dijeta Tamare Milutinović
Svet

February 2, 2023 14:56

By

Potpuna transformacija: Zahvaljujući ovoj laganoj dijeti Tamara Milutinović je znatno smršala

Dijeta Tamare Milutinović daje fantastične rezultate

Pevačica Tamara Milutinović nekada je bila takmičarka Zvezda Granda, a kako priznaje, nije joj bilo lako, ali bi i dalje odabrala isti put.

Tamara priznaje da bi se opet prijavila da nije ono što jeste, ali priznala je da žiri nije bio nimalo naivan.

Pročitajte: Dnevno pojede 300 grama čokolade a smršala je 30 kilograma – Ovo je dijeta Slađe Alegro 

Instagram

– U Zvezdama Granda je žiri bio jako direktan i strog, znali su da mi srozaju samopouzdanje na minimum. Bosanac je bio najstroži, svi ostali su me zavoleli vremenom. Sada bih se ponovo prijavila za to takmičenje da nisam poznata jer traje godinama i pruža dosta toga – rekla je ona.

Dijeta Tamare Milutinović dala rezultate

Pevačica vodi računa o svom izgledu, a već mesecima praktikuje popularnu autofagiju. Međutim, priznaje da joj nije baš bilo lako.

– Ja već mesecima radim na tome. Ja sam na autogafiji već sedam meseci, pored toga i treniram kada imam vremena. Posle nastupa se odričem svega, pa čak i one čašice koja je nekada potrebna na nastupu, ali u onih osam sati jedem sve – kaže Tamara.
Iako se namučila, dijeta Tamare Milutinović dala je rezultate.

Pročitajte: Dijeta Olivere Kovačević je čudo, deset kilograma manje uz ovaj jelovnik

Instagram

– Prve dve nedelje su mi bile kobne, krenula sam da se tresem i tražila sam nešto slatko ali sada sam se već navikla. Ja jedem samo od 12 do 20 sati i posle 20 časova ništa ne smem, a meni je radno vreme posle 23 sata, tako da samo voda – izjavila je Tamara za domaće medije.

Kako kaže da se na nastupima sada odriče alkohola, pevačica je otkrila da li voli da popije kada izlazi u provod.

– Ne izlazim, bila sam skoro na rođendanu Uroša Živkovića, ali sem toga ne mogu da se setim kada sam izašla – iskrena je pevačica koja već neko vreme uživa u vezi sa fudbalerom Darkom Jevtićem, a njihov snimak je privukao veliku pažnju

IZVOR: KURIR

FOTO: INSTAGRAM