dečko tamare milutinović
Svet

2 Jula, 2022 13:00

Kriza u vezi: Tamara Milutinović ne sme kod dečka u Rusiju, on šizi zbog toga

Dečko Tamare Milutinović na rubu živaca, ovo su detalji

Što su uživali, uživali su, što bi se reklo. Veza Tamare Milutinović i Darka Jevtića na ozbiljnom je ispitu pošto je fudnaler potpisao milionski ugovor za ruski klub Rubin iz Kazanja, gde se nedavno i preselio. Pevačica je ostala zbog obaveza u Beogradu, ali kako tvrde upućeni, sada će im odnos biti na ozbiljnom ispitu jer zbog rusko- ukrajinske situacije neće moći opušteno da se švrćka.

Dečko Tamare Milutinović gubi strpljenje

– Tamari se u prvi mah uopšte nije dopalo to što se vraća u Kazanj da igra, pošto je pre toga bio u Grčkoj. Na njeno mišljenje najviše je uticao ovaj rat između Ukrajine i Rusije. Činjenica je da je u Rusiji mirno i da se ne ratuje na njenom tlu, međutim, to se preko noći ne daj bože promeni. Raspitilava se koliko je sigurno biti sada tamo, koja je verovatnoća da se nešto desi. Mogu i letove da zaustave, pošto da bi iz Beograda otišla kod njega, mora da preleti zemlje Evropske unije koje su Rusiji uvele sankcije – kaže izvor i dodaje:

Pročitajte: Tamara Milutinović dobila POKLON od dečka – Zanemećete kad vidite OVO! (FOTO)

dečko tamare milutinović

Instagram

– Puno je tu pitanja, plus ako tamo krene haos, kako će on da se vrati u zemlju. Teši je i to što je Darko državljanin Švajcarske, pa ako se nešto i bude desilo, veruje da će lako sa njihovim pasošem da izađe iz zemlje. On je teši da je sve pod kontrolom, pošto je jednom već igrao za taj klub, zna sve kako funkcioniše, ali u ovoj novonastaloj situaciji ništa nije sigurno. Ona planira za nekih mesec dana da ode kod njega, ako sve bude bilo kako treba, pa da se uveri da je sve dobro. Darko je dobio ozbiljnu ponudu, od čak milion i po evra, tako da nije bilo puno razmišljanja da li iz Grčke da se preseli u Rusiju, iako je tamo pre dve godine imao ozbiljnu povredu, kada je u meču polomio nos i zadobio ozbiljan potres mozga, ali posao je posao“, ispričao nam je izvor.

AUTOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić