Star

February 19, 2021 13:00

By

Dragani Mitar STRADAO nos! Starleta ponovo imala OPERACIJU!

Iako je pre samo dva meseca operisala nos, bivša učesnica „Zadruge” Dragana Mitar očigledno nije bila zadovoljna rezultatima operacije pa je ponovo otišla pod nož.

Nos od 3.000 evra joj nije odgovarao?

Za prethodnu intervenciju Dragana je izdvojila čak 3.000 evra, a sada je otkrila da “bejbi nos” ipak nije ispao onako kako je želela,  pa je rešila da ga malo dotera.

Jeste, jutros sam išla na intervenciju. Prvi put sam sužavala nos i promenila hrskavicu, a kad je prošlo dva meseca od operacije nešto mi se otoci nisu povlačili, kao da mi leva strana nije lepo zarasla… I sad sam ponovo uradila zahvat, nisam dirala kost, samo sam tu hrskavicu još malo sredila, jer sam podložna otocima. Nemam modrice, bilo bi mnogo lakše da sam ga lomila, ali nisam to htela… Zato sam se odlučila za ovu intervenciju, jer nisam bila zadovoljna prvi put kako je to sraslo. Bio je okej nos, ali falilo je još detalja. Htela sam još malo uže, sada smo to izveli, ponovo će ići proces otoka, ali biće to – to! Ulepšavali smo finese, baš kako smo hteli da bude, nadam se najboljem – rekla je Dragana za Pink.rs.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ