Operacija Suzane Mančić svet portal svet
Svet

February 5, 2024 20:05

By

Operisana Suzana Mančić: Posle ovog zahvata izgleda 20 godina mlađe

Operacija Suzane Mančić voditeljku će znatno ulepšati

Suzana Mančić obratila se juče svojim pratiocima na Instagramu, a u svom obraćanju saopštila im je da je očekuje jedan hirurški zahvat. Operacija Suzane Mančić obavljena je danas, iako nije bila neophodna. Voditeljka je poželela da se podmladi, pa se odlučila za korekciju gornjih kapaka.

Operacija Suzane Mančić svet portal svet

ATA images

– Nedelja je, dan pre nego što ću otići na operaciju, na korekciju gornjih kapaka. Nisam u panici, nemam tremu, ali sam ipak odlučila da danas ostanem kod kuće, da provedem dan u pidžami, da budem mirna i spokojna. Moram da vam kažem da je veliko interesovanje, da me mnogi zovu zbog spejs liftinga, što znači da sam uradila dobru stvar.

Pročitajte Suzana Mančić salo istopila vrlo jednostavno – Svaka žena ovo može ali je potrebna istrajnost 

– Sve sam vam fino objasnila, ostalo je na doktorima. Sutra se vidimo na drugačiji način, moći ću da otvorim oči i da vas lepo gledam. Voli vas vaša Suzana Mančić – napisala je juče voditeljka.

Suzana inače ne krije svoje estetske korekcije, pa smo tako saznali da je nedavno zatezala kožu na rukama kako bi ih podmaldila.

Operacija Suzane Mančić svet portal

Ata images

Ona je sada odlučila i da podmladi lice i to specijalnom metodom. Spejs lifting je metoda pomoću koje se podižu jagodice, rešava se opušteni podbradak… A, kako estetski hirurzi tvrde ovakav postupak podmlađivanja trajno podmlađuje lice, koje za samo dva sata, koliko traje intervencija, izgleda 20 godina mlađe.

Pročitajte Operacija Suzane Mančić i podmlađivanje bilo je potpuno nepotrebno, bez šminke izgleda kao devojka

Ovo nije prva estetska operacija Suzane Mančić jer je voditeljka kapke zatezala i ranije.

– Koristim se svim raspoloživim sredstvima da zadržim lepotu. I doktori su zgodni, pažljivi. Evo, na operaciju kapaka, prvo sam ja vodila Draganu Katić, a pošto se ona oporavila, onda je ona išla sa mnom. Ništa me nije bolelo, a doktor je bio tako dobar frajer, da mi je sve bilo još lakše i zanimljviije. On zgodan, operiše me, a ja, pošto sam u lokalnoj anesteziji, gledam ga ispod oka – rekla je Suzana Mančić ranije.

Ata images

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES