Kuća Suzane Mančić
Svet

August 25, 2023 17:00

By

Linija Suzane Mančić privukla veliku pažnju, voditeljka se prepolovila FOTO

Linija Suzane Mančić oduševila sve 

Prelepa i poznata voditeljka Suzana Mančić važi za jednu od najlepših dama sa ovih prostora i za veliku zavodnicu. Nekadašnja loto devojka je, kako je i sama govorila, kuburila sa kilogramima, a sada je dovela svoju liniju do savršenstva.

Linija Suzane Mančić

Voditeljka se sinoć pojavila na jednom promociji, a svojim izgledom je sve očarala.

Ana Dornik, osnivačica udruženja Žena uz ženu, koje pruža podršku obolelima od karcinoma dojke, objavila je autobiografiju pod nazivom Ti si ta, a sinoć je obavila i razgovor o istoj.

Linija Suzane Mančić

Suzana je došla da je podrži, a mnogi tvrde da nikada bolje nije izgledala, što govore i fotografije piše Espreso.

Ona je obukla lepršavu letnju i cvetnu haljinu, a struk je istakla zanimljivim pojasom. Tu su i srebrne sandale, a stavila je i diskretan nakit. Lepa voditeljka je skinula kilograme, te je njena linija sada zaista neverovatna.

Linija Suzane Mančić

Ona nije skidala osmeh sa lica tokom čitave večeri.

Osim toga nega lica za našu voditeljku predstavlja ono najbitnije ali i sama svesna koliko su se trendovi promenili…

– Sve je delotvorno, ali nijedan lifting ili botoks vam ne vrede ako nemate čistu, negovanu i zdravu kožu. Za to nije potreban dubok džep – već trud. Možete se negovati i jeftinijim preparatima i to je mnogo bolje rešenje nego da idete na mezoterapiju, a da vam je prljava koža. Ko nema novca za tretmane može stavljati masku od žumanca, meda i maslinovog ulja, koja je odlična.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images