Snajka Goce Božinovske svet portal svet
Svet

May 18, 2023 10:22

By

Goca Božinovska kao plastična lutka: Botoks joj potpuno upropastio lice, snajka kriva za sve FOTO

Lice Goce Božinovske potpuno upropašteno botoksom

Pevačica Goca Božinovska oduvek je važila za pravu lepoticu, koja je negovala prirodni izgled. Međutim, u jednom trenutku poželela je da se podmladi, a tom prilikom je lice Goce Božinovske potpuno upropašteno.

Pročitajte Goca Božinovska udala se posle dva dana poznanstva – Rešila sam da ostatak života provedemo zajedno

Lice Goce Božinovske

Instagram

– Imala sam problem s botoksom. Primetila sam promene na licu u vreme kad sam snimala jednu emisiju na RTS jer sam izgledala kao plastična lutka. Nisam žena koja se zateže putem tih varijanti do neprepoznatljivosti i nemam previše iskustva s takvim intervencijama, ali za ovo se videlo da nešto nije kako treba – rekla je Goca.

Pročitajte Goca Božinovska otkrila kako joj je Miha pomogao da othrani decu – Reči koje joj je uputio će vas rasplakati

Lice Goce Božinovske

Ata images

– Mislim da mi telo nije dobro reagovalo na botoks i izgledala sam kao pokvarena lutka. Rekla mi je posle žena kod koje sam bila da moje telo jednostavno tako reaguje i da je potrebno vreme da se sve smiri i slegne. Posle toga botoks nisam stavljala. Mislim da sam ja samo za kreme i te varijante. Svi su primetili da nešto nije u redu, a posle je bilo kasno, ne može botoks da se izvadi kad se stavi, može samo da ispari. Jesam ja izgledala mlađe, ali izobličeno i nekako ukočeno. Otad nisam više stavljala i sad sam skeptična, pa ni drugima ne preporučujem. Svaka čast pevačicama koje se non-stop botoksiraju, ja više ne smem.

Pročitajte Ta žena mi je uništila porodicu – Ovo je najbolja drugarica Goce Božinovske zbog koje ju je Šijan ostavio FOTO

Lice Goce Božinovske

Goca se na podmlađivanje lica odlučila pred ženidbu sina Mirka, pa se mnogi šale da je snajka kriva za sve nevolje koje je prošla zbog botoksiranja. No, kako se lice Goce Božinovske ponovo vratilo u normalu, ona je odlučila da ubuduće pribegne prirodnim metodama.

– Ako pijete dosta vode, možete dosta da poboljšate izgled kože. Mislim da je to idealna metoda za mene pošto sve ovo preko igle ne funkcioniše. A i mnogo je lakše jer vodu mogu da pijem kad god i gde god, pa nisam uslovljena odlaskom u neke salone – rekla je pevačica.

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM