Unuka Siniše Mihajlovića
Svet

December 28, 2022 13:14

By

Goca Božinovska otkrila kako joj je Miha pomogao da othrani decu: Reči koje joj je uputio će vas rasplakati

Siniša Mihajlović i Goca Božinovska bili su prijatelji, pa pevačica i dalje ne može da se oporavi od njegove smrti. Ona tvrdi da je slavni fudbaler bio divan čovek, te da joj je upravo on pomogao da othrani svoju decu, što ona nikad neće moći da zaboravi, piše Star.

Pročitajte: Miha je pomagao svima – Bio je besan na bogataše, a evo i zbog čega

Bojan Vuković

– Sinišina smrt me je baš pogodila. On je bio mnogo dobar čovek. Kada su bile sankcije i zatvorene granice, meni ponište vizu za Nemačku i nisam mogla da idem da pevam. Siniša mi je poslao garantno pismo iz fudbalskog kluba Lacio i ja sam u italijanskoj ambasadi dobila vizu za samo jedan dan, čak i danas čuvam tu vizu. On je svima pomagao i tada mi je rekao: Pa gde ti sa troje dece da ne možeš da radiš, ja ću ti to završitim ništa ne brini! Bila sam mu i na svadbi kada je pravio u Novom Sadu. Bio je na promociji albuma Suzane Jovanović pre godinu i po dana i tada je onako bolestan ustao da se pozdravi sa mnom, kao i njegova žena Arijana. Zato me je njegova smrt toliko potresla da danima nisam mogla da dođem sebi – kaže pevačica.

Pročitajte: Laću ispratile brojne poznate ličnosti – Nataša i Dara se potpuno slomile, Miri Škorić pozlilo FOTO 

Instagram

Božinovska je i dalje potresena zbog smrti Laće Radulovića, koga je, takođe, odlično poznavala.

– Plakala sam kao kiša, pa ja to dete znam toliko godina. Mene je Marina molila da ga primim i da mu ustupim prostor da snimi spot u mom dvorištu jer je on studirao režiju. Puna mi je kuća ljudi tada bila i svačijem detetu bih učinila. Nisam očekivala da će ovako tužno da skonča. On je bio veliki emotivac, vuče gene od svojih roditelja, da nije bio takav ne bi ni mogao da piše onakve pesme. Tuga velika, ne daj bože nikome ovo što se Futi desilo, da sahrani dvoje dece i ženu. I ti prokleti poroci, a ne znam što Futa ne želi da radi obdukciju, ja bih to uradila zbog svog mira. Umesto da gaji unučiće i da se raduje sutrašnjem danu, čemu sada Futa da se raduje. Od onakvog lepog života sve se preokrene, zato ne treba nikada kukati – kaže Goca.

Ceo intervju sa Gocom Božinovskom pročitajte u novom broju magazina Star.

IZVOR: STAR

FOTO: GETTY IMAGES, INSTAGRAM, BOJAN VUKOVIĆ