Laćina porodična fotografija
Svet

21 децембра, 2022 18:15

Kako je jedna porodica iščezla u trenu: Rasplakaće vas fotografija Marine i Fute sa decom FOTO

Laćina porodična fotografija s majkom i bratom kida srce i dušu 

Milan Laća Radulović je autor brojnih hitova, neki od njih su i proslavili mlade domaće zvezde, pa je domaća javna scena i dalje u šoku od informacije da je Laća iznenada preminuo.

Kako se navodi, on je otputovao u Izrael kako bi obišao Svetu zemlju i učio hebrejski, a nikome se nije javljao od momenta kada je posetio biblioteku prvog izraelskog premijera, to je poslednje što se o njemu zna, nakon toga, pronađen je mrtav na ulicama Tel Aviva.

Pročitajte: Potresan govor koji je sve rasplakao – Ovako je Laća govorio na Marininoj sahrani

Laćina poslednja objava

Instagram

Ovo nije jedina tragedija koja je pogodila Marinu i Futu, oni su su već suočili sa velikim gubitkom kada je njihov sin Miloš nađen mrtav u svojoj sobi. Laća je isticao da je smrt brata jako teško podneo, dok Marina nikada nije želela da vidi rezultate obdukcije.

– Nisam želela da vidim rezultate obdukcije. Šta mi to znači? Da li je to bilo srce, da li je nešto uzeo… Kakve to veze ima. To mi nije bitno. Ja sam sa tom decom bila 24 sata. Imali su sve, vodila sam računa, ali eto, društvo ih je povuklo – pričala je Marina.

Pročitajte: Laća predosetio svoju smrt – Naježićete se od poslednjih reči Marininog sina

ATA images

Brojne poznate ličnosti se opraštaju od Laće, a na društvenim mrežama se pojavila jedna fotografija na koju niko ne može ostati ravnodušan. Radi se o profilu koji je posvećen domaćim zvezdama i njihovim fotografijama iz prošlosti, pa se često nađe nešto zanimljivo, na šta su mnogi zaboravili.

Tako su sada, u Laćinu i Marininu čast, objavili staru porodičnu fotografiju na kojoj su Marina i Futa sa Milošem i Milanom dok su bili deca.

Nasmejani i srećni dečaci sa slavnim roditeljima pozirali su ispred fotoaparata ni ne sluteći šta ih čeka za nekoliko decenija.

Pročitajte: Porodična tajna tera na suze. Laća otkrio šta se dogodilo na današnji dan – Danas bi Marina i Futa

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: Instagram