Obdukcija Vidoja Ristovića
POTRESNO

7 Juna, 2022 14:46

Poznati rezultati obdukcije: Vidoje je ovo konzumirao pre nego što mu je pozlilo

Obdukcija Vidoja Ristovića pokazala je od čega je preminuo istoričar

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu obavljena je obdukcija i hemijsko-toksikološka analiza u cilju utvrđivanja uzroka smrti pokojnog Vidoja Ristovića.

obdukcija vidoja ristovića

Instagram printscreen

Komisijskim veštačenjem Instituta za sudsku medicinu, Medicinskog fakulteta u Beogradu, utvrđeno je da je smrt Ristovića nastupila 8. maja 2022. godine u 00:22 časa usled zapaljenja srčanog mišića, najverovatnije virusnog porekla.

Obdukcija Vidoja Ristovića: Desilo se ono na šta su i sumnjali

Hemijsko-toksikološkom analizom utvrđeno je da je Ristović u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholisanosti, sa 2.83 promila alkohola u krvi.

Takođe je kako piše Kurir utvrđeno da je konzumirao lekove iz grupe sedativa, a koji nisu bili u toksičnoj koncentraciji, odnosno nisu bili u koncentraciji koja bi mogla da izazove smrt.

Analizama nije detektovano prisustvo opojnih droga i drugih nedozvoljenih psihoaktivnih supstanci (kokaina, heroina, amfetamina, MDMA i drugih). Komisijsko veštačenje obavila su tri veštaka, lekara specijalista sudske medicine.

Pročitajte: Bolna ispovest Vidojevog oca: Moj sin nije preminuo od srca. Ljubavnica nešto krije, a Nikolina me ne obilazi

Obdukcija Vidoja Ristovića

Ata images

Vidojev otac, Miša Grof, za Kurir je izjavio da on ništa ne zna kada su rezultati obdukcije u pitanju.

– Nemam šta da komentarišem jer ništa nisam dobio. Ja živim za dan kada će to da stigne. Verujte mi, ništa nisam dobio, čak ni informaciju – rekao je Ristović.

IZVOR: HELLO/KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN