Imovina Miše Grofa
Svet

May 31, 2022 22:10

By

Bolna ispovest Vidojevog oca: Moj sin nije preminuo od srca. Ljubavnica nešto krije, a Nikolina me ne obilazi

Ispovest Vidojevog oca  otkrila mnoge nepoznanice

Istoričar Vidoje Ristović preminuo je pre nekoliko dana u 44. godini života, navodno usled popuštanja srčanog mišića, međutim, njegov otac Viktor Ristović tvrdi da to nije tačno.

Dok čeka da stigne toksikološki nalaz, Miša Grof je u prvoj ispovesti za Republiku ispričao da veruje da ljubavnica njegovog sina, maserka Danijela Bojić iz Valjeva zna pravi razlog smrti, ali se plaši da o tome priča, a najviše ga čudi to što nije odmah pozvala Hitnu pomoć kada je shvatila da je njegov sin mrtav.

Bolna ispovest Vidojevog oca: Devojka pored koje je Vidoje umro je u strahu

– Toksikološki nalazi još nisu stigli i ne znam kad će. Mislim da će pre vama novinarima da kažu kad će da pošalju nalaze nego meni, ne znam iz kog razloga. Otkako mi je sin umro ne znam šta je uzrok! Što se Danijele tiče, mi se nismo još čuli, ali ne čudi me što neće ništa da priča. Ona je u strahu, ne znam šta krije. Nemam drugo objašnjenje – priča Miša i nastavlja:

Pročitajte: Vidoje preminuo u krevetu ljubavnice: Njena šokantna ispovest slomila Nikolinu

– Kad sam bio kod nje u stanu, ništa mi nije rekla jer nisam razgovarao s njom. Postavio sam joj samo jedno pitanje, a to je bilo zašto nije odmah zvala Hitnu pomoć. Prošlo je više od pola sata kako je Vidoje umro, a ambulantna kola stižu tek kasnije. Nikad se više od sahrane nismo čuli, interesuje me šta se desilo u tom stanu, kao oca koji je izgubio dete. Od Danijele nema ni traga ni glasa. Čekam da stignu nalazi, pa ću da je pitam da mi objasni kako i šta.

Grof je potom otkrio da nije istina da je njegov sin Vidoje preminuo usled prekida rada srčanog mišića jer mu doktori nijednog trenutka nisu dali takvu informaciju:

Pročitajte: Isplivale tajne o Vidojevom ocu: Evo zašto Arkan nije žalio da Miši Grofu da bogatstvo

smrt vidoja ristovića

instagram printscreen

Mojih pretpostavki nema, nisam tvrdio nijednog trenutka da je moj sin preminuo od srca. To mi doktori nisu rekli. Uzrok smrti nema veze sa srcem, ko zna šta je u pitanju. Bez nalaza ništa ne mogu da znam. Nikakav razlog nisam otkrivao, van pameti je da je Vidoje preminuo od srca. Nisam doktor, lekari mi ništa nisu rekli niti sam ih video. Ne znam šta se krije od mene, ali i sada imam lekare oko sebe. Otkako sam izgubio sina osećamo se mnogo loše. Ne shvatam što me ljudi pitaju da li mi je sada bolje. Ko nije izgubio dete, ne može da shvati i da razume taj osećaj. To je praznina koja ostaje. Nema tu prolaska bola. Može čovek samo nekako da nauči da živi s tim.

Nikolina ne posećuje svekra

Viktor kaže da ne razmišlja o bilo kakvoj podeli imovine s Pišekovom, te i da ona nije ni potencirala da o tome razgovaraju.

Venčanje Nikole Pišek

instagram printscreen

– Ne znam što ljude zanima kako će imovina da se deli. Sve što je moj sin imao vodi se na moje ime. Ne vidim razlog da bilo koga zanima šta ćemo mi i kako ćemo u familiji bilo šta da delimo. Prvo se pričalo da Nikolina i ja nismo u dobrim odnosima, ali smo svima pokazali da to nije tačno. Narod će uvek da priča, ali ja gledam svoja posla – tvrdi Miša Grof.

Pročitajte: Nikolina Pišek se dirljivm oproštajnim pismom oprostila od supruga Vidoja

On ističe da se redovno čuje sa snajkom, ali da ga ne posećuje.

Nikolina Pišek

Rajko Ristić

– Što se Nikoline tiče, ona je dobro, mnogo bolje. Ja sam izgubio dete, ne mogu da budem nikad dobro, a s njom je drugačija priča. Ona se oporavlja, staje na noge i znam da je sa ćerkom u Beogradu. Ne dolazi kod mene, ali me često zove da pita kako sam. Nema kako da mi pomogne, a, svakako, sve što mi je sada potrebno u rukama je lekara. Treba mnogo da se odmaram, najviše sam kod kuće. Posete me ne umaraju, tako da svako koga zanima kako sam ima moj broj telefona i svakog trenutka može da nazove i da sve proveri – kaže Ristović.

IZVOR: REPUBLIKA, KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM/PRINTSCREEN