nikolina pišek
Svet

11 Maja, 2022 12:00

Nikolina Pišek se dirljivm oproštajnim pismom oprostila od supruga Vidoja

Nikolinino oproštajno pismo propraćeno je dirljivim fotografijama

Smrt Vidoja Ristovića, istoričara i supruga voditeljke Nikoline Pišek potresla je mnoge, pa su se od njega oprostili putem čitulja, ali i društvenih mreža.

Oproštajno pismo na svom Instagram profilu objavila je i voditeljka, čije su reči dirnule sve njene pratioce.

Pročitajte: Nikolina skrhana zbog smrti supruga, samo je ovo uspela da izusti: Vređaju me a ja tražim samo malo saosećanja

Prenosimo vam Nikolinino oproštajno pismo u celosti:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Ovakvog te se želimo sećati. Nasmejanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama. Samo da je ovakvih trenutaka bilo više bilo. Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako srećni. Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata – i svi mi zajedno – bogata zbog svih neprocenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi – i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živećeš u svakome od nas, dok dišemo. I gledaćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini… – napisala je Nikolina.

Od Vidoja se čituljom oprostila i njegova bivša supruga Lana.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, INSTAGRAM/PRINTSCREEN