Pomen Vidoju Ristoviću
strašno

October 29, 2022 15:00

By

A gde je Nikolina? Održan pomen Vidoju Ristović, od supruge ni traga ni glasa, oglasio se besni Miša Grof pa otkrio gde mu je snaja FOTO

Pomen Vidoju Ristoviću održan je danas na Novom groblju. Istoričeva majka Marija prva je stigla na groblje vidno uplakana i uzrujana, nedugo nakon nje pristigao je i njen bivši suprug, Miša Grof sa Vidojevom prvom ženom Lanom i unukom Mateom. Da je tuga svakim danom sve veća moglo se primetiti na njihovim licima, a ono što su se svi zapitali jeste gde je Vidojeva udovica, Nikolina?

Pročitajte: Nikolina Pišek prvi put u javnosti od smrti supruga, grca u suzama – Kao da sam ja nešto skrivila (foto)

Pomen Vidoju Ristoviću

Voditeljka koja odnedavno vodi novu emisiju na jednom kablovskom kanalu gde je ogolila dušu i otkrila do sada nepoznate detalje porodične drame koju proživljava zbog svekra poslednjih šest meseci se nije pojavila na groblju. Iako se spekuliše da će doći kasnije tokom dana kako se ne bi susretala sa članovima porodice, Vidojev otac je za “Kurir” u svom stilu izjavio:

– Nikolina je juče bila u Beogradu, ali nije imala vremena da dođe na pomen jer šeta kuče. – kratko je prokomentarisao Miša i dodao da još uvek nema obdukcione nalaze o kojima se često u medijima govori.

Pročitajte: Pomen Vidoju Ristoviću  Vidojev otac i Nikolina zagrljeni u suzama. Istoričareva majka se nije ni pozdravila sa snajom

Pomen Vidoju Ristoviću

Foto: Ata images

Pomen Vidoju Ristoviću

Foto: Ata images

Podsetimo, otkako je Vidoje Ristović preminuo, njegova supruga Nikolina Pišek je na meti osude od strane Viktora Ristovića, Vidojevog oca. Konstantna rasprava oko podele imovine ali i mnoge gnusne izjave stigle su na adresu voditeljke, a ona vešto izbegava da govori o porodičnim problemima.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Instagram