Dečko Nikoline Pišek
užasno

September 11, 2022 15:00

By

Otkrivene najmračnije tajne Vidoja Ristovića: Nikolina grca u suzama, o ovome nije mogla ni da sanja

Pokojni muž Nikoline Pišek pisao drugim ženama tokom braka? 

Istoričar umetnosti i suprug popularne hrvatske voditeljke, Nikoline Pišek, Vidoje Ristović preminuo je pre nešto više od četiri meseca. Od trenutka kada je preminuo, novinske stupce ne prestaju da pune porodični problemi Ristovića. Nikolina vodi borbu sa svekrom oko podele imovine, istovremeno se trudeći da zaštiti ćerku Unu Sofiju od svega što može da pročita po medijima.

Pročitajte: Pokojni muž Nikoline Pišek ćerku je obožavao – Ove njene reči će vas zaboleti

pokojni muž Nikoline Pišek

Foto: Ata Images

Sada se pred voditeljkom pojavio novi problem. Naime,  u hrvatskim medijima se pojavljuju  nove afere njenog preminulog supruga. Hrvatska ekonomistikinja, Borna Kotromanić od prvog dana pokušava da omalovaži Nikolinin i Vidojev brak, a neretko na društvenim mrežama uđe u konflikt sa brojnim javnim ličnostima koji Pišekovu u teškim trenucima bezrezervno podržavaju. Jedna od onih sa kojom je Borna ušla u verbalni duel je i pevačica Vlatka Pokos. Nakon što je pevačica prozvala Bornu da ne pruža podršku Nikolini u teškim trenucima, ona je žestoko odgovorila otkrivajući kako je pokojni muž Nikoline Pišek pokušavao da i s njom bude neveran ženi.

– Čudna je to ljubav bila dok je stavljao polni organ u sve što se kreće, a o mojoj pameti i ženskoj solidarnosti ne trebaš ti Nikolinu podučiti jer ona dobro zna da me opsedao, a da mu ja nisam dala da ni da mi priđe i da me je od njegovog ponašanja bilo sram samo zato što je znam i kao žena ženi – poručila je Kotromanićeva otkrivajući tako do koje mere je pokojni muž Nikoline Pišek bio nepošten prema supruzi.

Pročitajte: Nikolina Pišek stigla po imovinu, Miša Grof joj poručio – Dobićeš svoje, ali ne ono po šta si došla

pokojni muž Nikoline Pišek

Foto: Instagram

pokojni muž Nikoline Pišek

Foto: Instagram

Ona je zatim otkrila da joj se Vidoje često javljao na društvenim mrežama. Nekada bi joj samo reagovao na fotografiju, a nekad bi i poslao poruku gde je jasno pokazivao svoje namere. I to nije sve… da se Ristović nije smirivao u nameri da zaseni Bornu dokazuju poruke koje je istoričar umetnosti slao ekonomistikinji obećavajući joj jedan od najlepših apartmana u Evropi.

Šta će Vidojeva udovica reći na sve ovo, ostaje nam da vidimo.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs