Nikolina Pišek privedena
Svet

July 22, 2022 15:00

By

Nikolina Pišek stigla po imovinu, Miša Grof joj poručio: Dobićeš svoje, ali ne ono po šta si došla

Nikolina Pišek stigla u Beograd oglasio se i Miša Grof

Kako javljaju domaći mediji, Nikolina Pišek stigla je u Beograd međutim razlog njenog dolaska još uvek je nepoznat. Ovim povodom, oglasio se i Miša Grof koji ističe da se sa njom nije ni čuo ni video, ali da ipak smatra da je ona došla u Beograd “po svoje”.

Pročitajte: Sreća posle teških dana – Nikolina Pišek ostavlja prošlost iza sebe, on je vratio osmeh na njeno lice (foto)

Foto: Ata Images

Malo sam umoran jer sam putovao noćas, malo pre sam stigao iz Zagreba. Pored svega što me snašlo umor je najmanji problem. Bio sam u Zagrebu kako bi advokatima potpisao punomoć, radi se o nekom sporu. Sa Nikolinom se nisam ni čuo ni video, od vas čujem da je došla u Beograd. Moguće da je došla zbog imovine, ne znam. Ona će dobiti sve što je njeno, nije problem, ali šta je to ona zaradila i sta je njeno?! – rekao je navodno Miša Grof za Kurir.

Pročitajte: Da li je Miša Grof zbog ovog kivan na nju – Otkrivamo koliko košta jedna torba Nikoline Pišek

Foto: Ata Images

Podsetimo, Nikolina se oglasila na mrežama uz poruku:

– Trebalo bi ubijati prošlost sa svakim danom što se ugasi. Izbrisati je da ne boli. Lakše bi se podnosio dan što traje, ne bi se merio onim što više ne postoji. Ovako se mešaju utvare i život, pa nema ni čistog sećanja, ni čistog života – istakla je Nikolina i zaključila da će uprkos svemu ostati jaka. I ja znam da mogu i hoću. Čak i na ovom mestu koje boli najviše – zaključila je.

Pišekova je iznenadila sve kada je danas objavila fotografiju iz Beograda, ali ipak nije želela da otkrije razlog svog boravka:

– Ne bih govorila o tome, došla sam samo na nekoliko sati – kazala je Nikolina, a na pitanje da li ima u planu da poseti grobno mesto svog pokojnog supruga Vidoja Ristovića, a ona je kratko odgovorila:

– Već jesam.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: ATA images