Svet

8 Jula, 2022 12:30

Da li je Miša Grof zbog ovog kivan na nju? Otkrivamo koliko košta jedna torba Nikoline Pišek

Stil Nikoline Pišek oduševljava 

Nikolina Pišek u svom garderoberu ima torbe najpoznatijih svetskih brendova i veoma ulaže u svoje aksesoare. Ona je dama od stila i sve nosi sa dozom ekstravagancije i glamura…

Stil Nikoline Pišek – Dama koja voli klasiku, ekstravagnciju i veliki je ljubitelj torbi

Ona već godinama nosi najpoznatije francuske brendove, pa je tako i na sahranu svog muža ponela jednu veoma skupu torbu. Pored svedenog crnog odela ona je imala i „Ermes konstans“ torbu od krokodilske kože. Cena ovog rariteta je oko 43.000 dolara, a neki modeli se na sajtovima za prodaju luksuznih aksesoara mogu naći i za 100.000 dolara, što zavisi od boje i kože koja se koristi.

Pročitajte: Nikolina Pišek odlazi zauvek – Poruka ispred vrata u najtežem odlučujućem momentu (foto)

Foto: Ata Images

Ovo nije jedina skupocena tašna koju Nikolina ima, takođe je vlasnica i nekoliko modela „Ermes keli“, čija se cena kreće oko 20.000 evra pa naviše. Njenu kolekciju čini i čuvena „Birkin“, čije se cene kreću od 25.000 evra, pa do preko 100.000 evra, prenosi „Kurir“.

Pročitajte: Slomljena Nikolina Pišek zanemela pred ćerkinim rečima nakon smrti oca – Ovo je bolelo

Foto: Ata Images

Hrvatska voditeljka gaji i posebnu ljubav prema „Šanelu“, te navodno poseduje i nekoliko njihovih torbi, a jednu je nosila i na 40-dnevnom pomenu Vidoju Ristoviću. Kako „Kurir“ navodi ona je odabrala tada model „2.55“, koji košta oko 7.000 evra. Tašne nisu jedina Nikolinina ljubav. Na više događaja nosila je i skupocene haljine marke „Balmen“ čije cene dostižu i neverovatnih 20.000 evra.

Pročitajte: Miša Grof odlučan u nameri da sačuva imovinu – Zaključao luksuzan stan u Beogradu, ne da Nikolini ni da uđe

Foto: Ata Images

Voditeljki učinjena nepravda

Kada se sabere cena njenih aksesoara dobija se pozamašna svota novca. Ipak sve ovo ne može da ispegla agoniju koju Nikolina nepravedno preživljava poslednjih dana. Njen svekar Miša Grof u svađi je sa voditeljkom oko pitanja nasledstva i zbog toga se vodi čitav medijski rat a napisi o Nikolininom životu pre i posla Vidoja ne prestaju.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: ATA images