Nataša Ninković o sahrani
Svet

February 20, 2024 09:00

By

Sahrana Nataše Ninković održaće se po njenoj poslednjoj volji, ovako će sve izgledati

Nataša Ninković o sahrani pričala je ranije ali ta izjava i dalje se prepričava

Nataša Ninković obožavana glumica ranije jeste govorila o detaljima svog privatnog života, koji godinama uspešno krije, ali i zanimljivostima i anegdotama iz svoje bogate karijere. U jednom spontanom razgovoru pre nekog vremena pričala je i o svom kolegi Glogovcu a kasnije se dotakla i surovosti života pa čak i svoje sahrane. Nataša Ninković o sahrani govorila je veoma otvoreno i kako bi volela da to izgleda jednog dana.

Nataša Ninković o sahrani

Foto: Ata images

Nataša Ninković o sahrani govorila je ali je pre toga spomenula Glogija 

Ona se prisetila i svog prijatelja i kolege sa klase, pokojnog Nebojše Glogovca.

– Najzahtevnije mi je bilo s Glogijem, jer je bio predirektan Hercegovac. Znao je da bude surov u tome i onda sam imala frku. Ali ne u radu, već kad me on gleda.

Pročitajte U ovoj kući više nikad ništa neće biti isto – Veljko napustio porodični dom, Seka otkrila i zašto (foto)

– Odmah je govorio direktno šta misli, uvek sam imala frku od njegovog mišljenja, ali u radu ne – istakla je glumica.

Nataša Ninković o sahrani

Ata images

Nataša Ninković o sahrani pričala je bez ustezanja ali i o svojoj porodici

– Svi su muškarci oko mene, okružena sam tom muškom energijom. Treba imati samo puno energije, ljubavi mi ne manjka. Ne nedostaje mi devojčica, volela bih da imam troje dece, i da i treće bude sin. Ne bih imala ništa protiv, samo je moja mama zbog toga tužna. Ona kaže da ja ne znam šta znači imati ćerku – rekla je prelepa glumica a onda šokirala izjavom o svojoj sahrani…

Pročitajte Ocrnila ih – Nataša Ninković oplela po izgledu današnjih devojaka

– Rekla sam joj jednom, pošto su te sahrane u Trebinju jako tužne, da ću stvarno da potpišem da, kad budem umrla, niko ne plače, nego da puste neku muziku koju sam volela, nek puste to – rekla je Nataša Ninković o sahrani. 

Nataša Ninković o sahrani

ATA images

– A ne da mi nabrajaju šta sam sve radila, to ne… Samo muzika i da niko ne plače. A moja mama mi kaže: “Kad nemaš ćerku, ne boj se, neće imati ni ko da plače.” Toliko smo se smejale tome. Biću i dobra svekrva, kad ja vidim da su moja deca srećna, i ako je to njihov izbor, ja ću to da poštujem. Moja ljubav je sloboda, nije posesivnost – ispričala je Nataša Ninković o sahrani i porodici u “Sceniranju”  ranije.

Nataša Ninković o sahrani

Foto: Ata images

Nataša nikad nije krila koliko joj nedostaje kolega Glogovac a o njemu prećesto ume da govori i priseća se lepih stvari. Pre nekoliko dana sve je iznenadila i informacija da je preminuo njegov otac protojerej-stavrofor Milovan Glogovac. Inače, Milovan nikada nije želeo da priča o bolesti, ali i odlasku svog sina. Prvi put je skupio snagu 2019. godine i u potresnoj ispovesti ispričao sve što ga tišti.

Nataša Ninković o sahrani

ATA images

Nataša Ninković o sahrani – Ovake teme u Srbiji još uvek su tabu tema

Mnogi su i ranije bili iznenađeni Natašinom izjavom o sopstvenoj sahrani ali život nam već unazad nekoliko godina intenzivno pokazuje, i to na različite načine, da ume biti jako surov. Priča o sahranama među prijateljima i porodicom još uvek je tabu tema u Srbiji, ali nekad nije zgoreg izvoljevati svoje želje kako bi bližnji čuli šta nam se mota po glavi kada jednog dana usledi ono najcrnje.

Pročitajte Nataša Ninković iskrena do srži – Pogrešila sam jer sam brak shvatila tvrdoglavo

A to svakako neće značiti nestajanje, već nedostajanje, ali nećemo prejudicirati. Prihvatimo život baš takvog kakav jeste. Lep i surov u isto vreme.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images