Svet

June 24, 2022 09:00

By

Tajna koja je otišla sa njim sada je otkrivena: Glogovac zbog Slobode prolio suze kada je saznao da je trudna

Nebojša Glogovac obožavao je glumicu Slobodu Mićalović

Nebojša Glogovac, poznat i omiljeni glumac, preminuo je 9. februara. 2018. godine, a njegovu smrt ni dan danas javna scena nije prebolela.

Pročitajte: Nebojša Glogovac ovako je govorio o svojoj verenici – Ume da se rasplače na najsitniju nepravdu

Nebojša Glogovac – Zbog Slobode prolio suze 

U knjizi “Glogi”, govorio je i kum Nebojše Glogovca, Vojin Ćetković, koji je otkrio pojedine anegdote iz druženja sa njim. Naime, na dan izvođenja predstave “Hadersfild”, Sloboda Mićalović, koja je u braku sa Vojinom, porodila se i na svet donela Veru i Milu bliznakinje.

Pročitajte: Sloboda Mićalović bez šminke, a ovo joj je poručila Monika Beluči

Njih dvojica su to proslavili kako i dolikuje, a kada je Vojin trebao uveče da izađe na scenu, nije mogao da govori, već je samo se u fotelju. Onda je na red došla i scena u kojoj Ivan, koga je tumačio Nebojša Glogovac, treba da plače. Te suze Vojin nikada neće zaboraviti, bukvalno su isprskale Vojina.

Isto se dogodilo kada sam mu saopštio da je Sloboda trudna. Bili smo u “Krojaču”, u prvi mah nije reagovao, ustao je, otišao u toalet, vratio se s naočarima, skinuo ih je, i tada sam prvi put video takve suze koje pršte pod pravim uglom. Drugi i poslednji put bilo je na sceni – ispričao je Vojin Ćetković u knjizi.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images