prvi muz nikoline pisek
TUŽNO

29 Juna, 2022 11:00

Nikolina Pišek odlazi zauvek: Poruka ispred vrata u najtežem odlučujućem momentu (foto)

Bol Nikoline Pišek za suprugom ne prolazi

Voditeljka Nikolina Pišek objavila je na Instagramu kako je dirljivo pismo i buket cveća dobila od komšija. U poruci koju su joj napisali, poželi su joj puno sreće, snage i borbenosti u životu. Zahvalili su joj se što je bila predivna komšinica kao i da su za vrlo kratko vreme u njoj prepoznali najlepše ljudske osobine.

– Neka vam ovaj skromni buketić ulepša preostale dane ovde – napisale su joj komšije na kraju pisma.

Pročitajte: Slomljena Nikolina Pišek zanemela pred ćerkinim rečima nakon smrti oca – Ovo je bolelo

Foto: Instagram ScreenshotVoditeljka je nedavno ostala bez suprug Vidoja Ristovića sa kojim ima ćerku Unu i poslednjih nedelja mediji intenzivno pišu o nesuglasicama između Nikoline i Vidojevog oca. Nikolinin svekar, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof istupio je nekoliko puta u javnost i navodio kako ona želi samo novac, te je rekao kako joj je često slao pare, ali i to da se ona zanima za podelu imovine, nakon Vidojeve smrti.

Pročitajte: Ovo je jedina istina – Miša Grof otkrio da li će nešto od imovine pripasti Nikolini i njenoj ćerki

Ćerka Nikoline Pišek

Foto: Ata Images

Pre godinu dana Nikolina i Vidoje su počeli sa renoviranjem kuće u Zagrebu, a domaći mediji tvrde kako bračni par Ristović vilu u Zagrebu nije kupio u gotovini u potpunosti jer je koštala milion i po evra već su navodno podigli kredit u jednoj banci u Austriji, te uzeli dve pozajmice od 400.000 evra – ukupno 800.000 evra, zbog čega je trenuto Nikolina u velikim finansijskim problemima, pisao je „Kurir“.

– Sada je već veliko pitanje hoće li živeti u ovoj kući koju radi. Kako se poverila prijateljima, postoji mogućnost da je iznajmljuje jer će život u njoj biti jako skup. Vidoje nije štedio kad je Nikolina u pitanju pa je i pristao da se ogroman novac uloži u kuću, za koju njegov otac tvrdi da ga je ubila. Radovi još nisu završeni, a pitanje je i kad će biti jer Nikolina trenutno nema tu količinu novca – izjavio je neimenovani izvor za Kurir.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: ATA images