Ispovest Nikoline Pišek
OVOME SE NIJE NADALA

23 јуна, 2022 11:02

Ovo je jedina istina: Miša Grof otkrio da li će nešto od imovine pripasti Nikolini i njenoj ćerki

Imovina Vidoja Ristovića vodi se na njegovog oca i on će odlučiti kome će pripasti

Turbulencije u porodici Vidoja Ristovića, počele su odmah posle njegove smrti, o čemu je njegov otac Viktor, poznatiji kao Miša Grof, odlučio da progovori.

U medijima se nedavno pojavila vest da Miša Grof, navodno, unuci Uni Sofiji, ćerki Nikoline Pišek, nije hteo da obezbedi pregled kod privatnog lekara uoči davanja četrdesetodnevnog pomena Vidoju.

Imovina Vidoja Ristovića

Rajko Ristić

On je, kako se prenosi, Nikolini rekao da više nema unuku i da ga ne zanima priča o tome što je Una povredila zglob pred pomen, međutim, istina je sasvim drugačija.

Imovina Vidoja Ristovića: Ćerke će biti obezbeđene

– Lekara je mojoj unuci Uni lično našla snajka Lana, Vidojeva prva žena. Uputila je na kliniku, sve je pronašla i zakazala. Meni nije jasno kako je Nikolina dete iz Zagreba dovela s povređenom nogom. Nikolina ima celu porodicu tamo u Zagrebu i dete dovodi povređeno. Čemu to, to je van svake pameti! Nije istina da sam rekao da nemam unuku, zašto bih tako nešto izjavio? Proveriću kakve to informacije Nikolina pokušava da plasira, ali evo vam istina iz prve ruke – rekao je pomalo šokirano Miša.

Miša Grof je otkrio da Nikolina želi samo Vidojev novac, a on je sada priznao i kome će ostati svo njegovo bogatstvo.

Imovina Vidoja Ristovića

Foto: Ata Images

Pročitajte: Bolna ispovest Vidojevog oca – Nikolinu samo pare interesuju, cela porodica joj je živela na Vidojev račun

Otac pokojnog Vidoja objasnio je da ne namerava da deli imovinu s Nikolinom, ali će da obezbedi unuke:

– Što se pravnog deljenja imovine tiče, imam unučice i tu ću da rešim sve kako bude trebalo. One će zauvek biti obezbeđene, kao što je Vidoje Nikolininoj ćerki u London slao 12.000 funti da studira. Ćerki iz prvog braka. Ja ću ove dve krasne devojčice da pomažem. Njoj, kao supruzi, deo od kuće može da ide, za koji je opet Vidoje dao novac. Nikolina može da dobije samo dobar savet od mene i da zadrži ćerke. Za ostalo može samo da se nada.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: REPUBLIKA

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES