Kuća Nikoline Pišek
Svet

May 11, 2022 14:05

By

Nikolina ostaje bez nasledstva? Vidojev otac otkrio kome pripada imovina njegovog sina

Imovina Vidoja Ristovića pripada njegovom ocu

Otac preminulog Vidoja Ristovića, Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof oglasio nakom smrti sina na temu podele imovine, pa je u besu prokomentarisao da od toga nema ništa.

On je u razgovoru za Republiku potvrdio pisanje Kurira da se sva imovina u Srbiji vodi na njegovo ime, samim tim Nikolina nema pravo na stan u Beogradu.

Venčanje Nikole Pišek

instagram printscreen

Imovina Vidoja Ristovića – tema kojom porodica sada ne želi da se bavi

Sva imovina mog sina vodi se na moje ime, ne znam samo zbog čega se sad o tome priča i zasto je to bitno. Vidoje se još nije ohladio! Ja sam izgubio sina, ne razmišljam o imovini. Što se deljenja imovine tiče, sve je moje i ne znam za kakvo me deljenje pitate. Briga me šta se piše u medijima. Sahranjujem sina, ne znam šta očekujete još da vam kažem. Moje nasledstvo je moja stvar i ja o tome odlučujem – poručio je Miša besno.

Nikolina je sa druge strane za prokomentarisala da ni ona ne razmišlja o podeli imovine, te i da će time da se bavi kada prođe sahrana.

Pročitajte: Sanjarenje prekinula iznenadna smrt: Ovo je prelepa, raskošna vila u koju je trebalo da se usele Vidoje i Nikolina

nikolina pišek

Ata images

Mislim da je u ovom trenutku najmanje bitno to kako ćemo da podelimo imovinu. I dalje nisam dobro, ne znam zašto ljudi misle da razmišljam o materijalnim stavima u trenutku kada je moja bol nemerljiva. Još jednom molim sve ljude, pa i novinare da mi daju prostora i da imaju razumevanja za mene. Treba mi saosaćanje i mir. Ne bih da se od ovoga pravi senzacija – poručila je Pišekova.

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN