Smrt Vidoja Ristovića
Svet

13 Maja, 2022 23:16

Nikolina ipak neće ostati bez bogatstva: Ovo su vrednosti koje joj je Vidoje poklonio

Skupoceni nakit Vidoja Ristovića ostaje Nikolini

Suprug Nikoline Pišek, istoričar umetnosti, Vidoje Ristović, preminuo je 8. maja, a  sahranjen je juče, na Novom groblju u Beogradu.

Nakon njegove smrti u javnosti se dosta govori o imovini, te kome će ona nakon njegove smrti pripasti, s obzirom na to da je bio veoma imućan. Inače, Vidoje je sin Miše Grofa, uglednog i jednog od najbogatijih srpskih antikvara.

Nikolina Pišek

Skupoceni nakit Vidoje i Nikolina nosili uvek sa sobom

Iako se još uvek ne zna šta je sve Ristović posedovao u svom vlasništvu, te šta je stekao u zajednici sa Nikolinom, o skupocenom nakitu voditeljke se često pisalo u medijima. Posebno o njenom vereničkom prstenu, za koji je pokojni Ristović iskeširao 15.000 evra.

Inače, moj bračni prsten, čak i da ga imam, ne bi ga detektovali kao bračni prsten jer ga ne nosim. Dobro, u zadnje vreme ga čak i nosim često, ali ni moj suprug, ni ja nismo nešto konvecionalni i ni on ga ne nosi. Ali, ja svoj bračni prsten jako volim, tako da ću ga zadržati čak i ako se razvedem – rekla je jednom prilikom Nikolina.

Suprug Nikoline Pišek

Pročitajte: Nikolina ostaje bez nasledstva? Vidojev otac otkrio kome pripada imovina njegovog sina

Takođe, kada je par, pre dve godine pokraden, tokom letovanja u Hrvatskoj, tom prilikom su sa sobom imali skoro 68.000 evra u kešu, ali i skupoceni nakit u vrednosti od 200.000 evra. Ovo je tada zaprepastilo javnost, a voditeljka je objasnila zbog čega je na odmor nosila skupoceni nakit, te toliko keša.

Suprug je podigao novac iz jedne banke u Splitu jer potpisujemo ugovor za kuću u Zagrebu i to je trebala da bude kapara. Što se tiče nakita, ne znam čemu drama? Žena sam koja obožava nakit i volim da ga menjam. Zašto ja to ne bih nosila sa sobom ako je moje vlasništvo? Vidoje je pak strastveni ljubitelj satova, to mu je ljubav – rekla je tada Nikolina.

Pročitajte: Isplivale tajne o Vidojevom ocu: Evo zašto Arkan nije žalio da Miši Grofu da bogatstvo

nikolina pišek

Instagram printscreen

Među nestalim nakitom našlo se nekoliko komada koje je Nikolina rado nosila: Ženski prsten Cartier Panther (25.000 evra), Narukvica Cartier Love s brilijantima (40.600 evra), Chopard prsten 3.75 ct (belo zlato) vrednosti 65.000 evra.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN