Nikolina Pišek na sudu
iskreno

September 13, 2022 12:45

By

Prekinula tišinu: Nikolina Pišek konačno progovorila o Vidojevom neverstvu, a svekra optužila za ovo

Smrt Vidoja Ristovića otkrila je brojne porodične tajne…

Ni nakon četiri meseca od kako je prerano preminuo istoričar umetnosti, Vidoje Ristović, strasti u njegovoj porodici se ne smiruju. Udovica Nikolina trpi udarce sa svih strana, a retko kad se oglasi za medije kako bi iznela svoje mišljenje. Nakon teških reči i optužbi hrvatske ekonomistkinje, Borne Kotromanić da je Vidoje varao Nikolinu, voditeljka je prekinula tišinu.

Pročitajte: SVET saznaje – Nikolina Pišek i Vidoje Ristović napravili raskošnu proslavu ćerkinog rođendana!

Smrt VIdoja Ristovića

Foto: Ata Images

Otkrila je šta se dešavalo tokom dana kada je njen suprug preminuo:

Vidoje i ja smo se čuli redovno, tako i tokom tog dana, kad nisam primetila ništa neobično u njegovom ponašanju. Trebalo je da se vidimo već sledeći dan u Zagrebu – pa dodala:

Imali smo planove za leto i rešavanje naših tekućih stambenih problema – rekla je voditeljka za hrvatsku “Gloriju”.

Pročitajte: Nikolina Pišek stigla po imovinu, Miša Grof joj poručio – Dobićeš svoje, ali ne ono po šta si došla

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)


Kako je mesecima svekar, Viktor Ristović, Miša Grof napada i optužuje kako je ona razlog Vidojeve smrti, i iznosi porodični prljav veš, voditeljka je ovog puta uzvratila istom merom i otkrila da je sa svekrom ona bila u boljim odnosima nego njegov pokojni sin.

Uvek sam s njim imala civilizovane odnose, u svakom slučaju bolje nego njegov sin. Prisnije odnose nismo mogli ni da imamo, jer Vidoje i njegov otac nisu komunicirali i uglavnom su bili u svađi. Ono što je apsolutna istina, a što znaju Vidojeva majka i brojni prijatelji, jeste da je moj suprug izbegavao vlastitog oca, tako što bi koristio poseban ulaz u zgradu kako ga ne bi sreo. Bilo je tu raznih konflikata i trudila sam se da budem medijator, pa sam zagovarala njihovo pomirenje. To se u nekoliko navrata i dogodilo, ali oni su manje-više bili konstantno u sukobu – kazala je Pišekova.

Pročitajte: Smrt Vidoja Ristovića je potpuno slomila, Nikolina Pišek zanemela pred ćerkinim rečima: Ovo je bolelo

Smrt Vidoja Ristovića

Foto: Ata Images

Te izjave imaju istu težinu kao i cvetovi maslačka. To kaže osoba pomućenog razuma, koja nije nijednom bila kod nas u stanu, nikad nismo bili zajedno na ručku, osoba koja nikad nije kupila unuci poklon za rođendan. Vidoje i ja imali smo viziju budućnosti, putovali, veselili se, gradili kuću, planirali. Ljudi su skloni konvencionalnim rešenjima i ako neko izlazi iz tih gabarita, onda nešto s njima sigurno ne valja. Nismo svi isti, niti bi trebalo da budemo. Živeli smo na dve adrese, to nas je oboje ispunjavalo – zaključila je Nikolina za gorepomenuti magazin.

AUTOR: SVET