Nova drama Miše Grofa
Svet

May 1, 2023 22:00

By

Nikolina Pišek se skinula pred godišnjicu smrti supruga: Voditeljki zabranili pristup pomenu Vidoja Ristovića, ona ovako odgovorila

Pomen Vidoju Ristoviću obeležen bez Nikoline

Poznati istoričar Vidoje Ristović iznenada je preminuo 8. maja prošle godine. Godišnjica smrti održana je nešto ranije, a njegov otac Viktor poznatiji kao Miša Grof oglasio se za medije neposredno pre toga.

Ata images

Naime, otkako je Vidoje preminuo, njegova supruga Nikolina Pišek i otac nisu u dobrim odnosima.

Pročitajte A gde je Nikolina – Održan pomen Vidoju Ristović, od supruge ni traga ni glasa, oglasio se besni Miša Grof pa otkrio gde mu je snaja FOTO

Pomen Vidoju Ristoviću

instagram printscreen

Vode bitku zbog nasledstva, a Miša je Nikolinu nekoliko puta optužio da nije bila na grobu njegovog sina.

ATAImages

To zna, jer je navodno postavio kamere. Ovog puta, kada je u pitanju dolazak na godišnji pomen njegovog sina, Miša je još oštriji.

– Ne verujem da će Nikolina doći na pomen. Ona ima puno obaveza. Pouzdano znam da se nije pojavila na groblju nijednom od sahrane jer je sve već mesecima pod kamerama i sve se prati.

Pročitajte Nikolina Pišek posle sedam meseci od Vidojeve smrti progovorila o novom dečku

Pomen Vidoju Ristoviću

Foto: Instagram

– Biće obezbeđenja, a osobama koje nisu poželjne, a tu spada svakako i “ožalošćena udovica“, neće biti dozvoljeno da se približe najmilijima i ožalošćenima. Šta bi ona uopšte i tražila tamo? – zapitao se Nikolinin svekar Miša Grof prenosi Kurir.

Međutim, voditeljka se nije obazirala na svekrove pretnje već je na Vidojev grob došla dan ranije i ostavila cveće sa jasnom porukom.

Pročitajte Preokret! Miša Grof žestoko uzvraća snaji – Dosta si uživala u mojim i Vidojevim parama

Pomen Vidoju Ristoviću

Foto: Ata Images

– Tata, oprosti svima koji su se ogrešili o tebe. Vole te Una i Nikolina.

I pored sudskog procesa i medijskog rata koji vodi sa svekrom Vitorom Ristovićem, poznatijim kao Miša Grof, Nikolina nije klonula duhom.

Tome svedoči i njen izgled, koji je dovela do savršenstva. Naime, voditeljka je iznenadila svoje pratioce na Instagramu i pozirala u donjem vešu.

Pročitajte Nikolina Pišek uskoro na sudu, ali ne sa svekrom – U sve upleteni i Ražnatovići 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

– Svi smo pozitivni! Svaki pokušaj da se ta pozitiva podeli sa svima je legitiman, jer bi bilo sebično da ova količina dobre energije ostane samo u našem malom krugu velikih ljudi. Stoga, zavirite behind the scene i pogledajte pravu istinu! Ovako se zakuhava ono ludilo u studiju – napisala je Nikolina u opisu videa.

Podsetimo, njen spor sa svekrom vodi se oko imovine, za koju Miša Grof ne prihvata da treba delom pripasti i Nikolini.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir / Gloria

FOTO: ATA images