Nikolina Pišek privedena
Svet

September 8, 2022 16:00

By

Preokret! Miša Grof žestoko uzvraća snaji: Dosta si uživala u mojim i Vidojevim parama

Svađa Nikoline Pišek i Miše Grofa ne jenjava

Nikolina Pišek nedavno je izjavila da će svekra Viktora Ristovića poznatijeg kao Miša Grof, navodno prijaviti nadležnim organima. Nakon toga Ristović se oglasio i odgovorio voditeljki, te istakao da je spreman da se sa snajkom suoči pred sudom, kao i da je uveren da Pišekova namerno okreće unuku protiv njega.

Pročitajte: Ispovest Nikoline Pišek posle svega, reči o Vidoju bole – Morala sam da sklonim ćerku od čoveka pomračenog uma

prvi muz nikoline pisek

Ata images

– Od Nikoline me ništa više ne iznenađuje, prestao sam da se obazirem na njene izjave. Za nju je, verovatno, normalno kako se ponaša pet meseci nakon što je sahranila muža. Ne znam šta ta žena hoće od mene, i za šta tačno misli da me tuži. Za moju imovinu? Jedva čekam da se suočimo na sudu, nemam ja čega da se plašim. Rekao sam vam već, moja unuka će dobiti sve što joj sleduje kada poraste, Nikolina je dosta uživala u mojim i Vidojevim parama – rekao je Viktor, koji se potom osvrnuo na Nikolinine navode da će ćerku zaštititi od njega.

Pročitajte: Nikolina Pišek stigla po imovinu, Miša Grof joj poručio – Dobićeš svoje, ali ne ono po šta si došla

Sukob Nikoline i Miše Grofa

Instagram

– Sa Unom nisam u kontaktu upravo zato što je ona uz majku. To je normalno, dete sluša njene priče i ona joj puni glavu. Kada bude dovoljno velika, proceniće sama situaciju. Sada je jako mala i njom može da se manipuliše – zaključio je za “Alo” Grof.

Podsetimo, Nikolina je izjavila za “Story.hr” da ćerku mora da zaštiti od biološkog dede.

– Moram da budem stena o koju će se razbiti sve njegove loše namere. To sam sklonila na stranu i time će se baviti institucije, ja moram da zaštitim ćerku na najbolji mogući način, pa i od njenog biološkog dede – rekla je ona nedavno za pomenuti list.

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: ATA images