Pomen Vidoju Ristoviću
šokantno

September 23, 2022 10:15

By

BIZARNO: Oglasio se pokojni Vidoje Ristović na Instagramu, da dobro ste pročitali (foto)

Pokojni Vidoje Ristović se oglasio na Instagramu

Iako u prvi mah deluje kao naučna fantastika, nije. Vidoje Ristović, opšte je poznato preminuo je pre nešto više od četiri meseca, ostavivši suprugu Nikolinu Pišek i ćerke Mateu i Unu Sofiju. Istoričar umetnosti umro je od posledica srčanog udara tokom masaže, a otkako je prerano napustio ovaj svet, njegov otac se ne smiruje u optužbama protiv snaje.

Pročitajte: Prekinula tišinu – Pokojni Vidoje Ristović varao je suprugu,  evo šta ona kaže na to, a svekra optužila za ovo

Pokojni Vidoje Ristović

Foto: Instagram

S obzirom da je još uvek sve sveže, niko se nije dosetio da ugasi sve profile na društvenim mrežama, te je danas osvanula veoma bizarna objava. Naime, sa profila pokojnog supruga Nikoline Pišek podeljena je fotografija stambene zgrade sa potpisom jednog srpskog biznismena.

Nikolina Pišek neobičnu objavu nije želela da komentariše, a s druge strane otac Vidoja Ristovića, Vitor, poznatiji kao Miša Grof šokiran je ovim, posebno je burno reagovao kada su ga pitali da li je neko ko je imao pristup profilu njegovog sina prodao isti:

Pročitajte: Nikolina Pišek stigla po imovinu, Miša Grof joj poručio – Dobićeš svoje, ali ne ono po šta si došla

Sukob Nikoline Pišek i Miše Grofa

Ata images

– Kako to mislite prodao? Ja nisam znao ni da to može da se proda. Verovatno je neka greška. Ja imam priostup profilu, a verovatno ima i Nikolina, stvarno ne znam. Možda sam ja nešto slučajno – preispitivao se Miša, koji je nakon toga izjavio da odlično poznaje biznismena koji je tagovan na najnovijoj objavi njegovog sina:

– Gagi je moj dobar prijatelj. To je neka greška – zbunjen je bio Miša.

Ono što je mnogima zapalo za oko je činjenica da Vidojev profil koristi osoba koja koristi i njegovu profilnu fotografiju, na kojoj se Ristović nalazi sa Nikolinom ispred matičara.

Pročitajte: SVET saznaje – Nikolina Pišek i Vidoje Ristović napravili raskošnu proslavu ćerkinog rođendana

Foto: Instagram

Bilo kako bilo, ova vest je svakako neverovatna, pretpostavljamo da Vidojeva supruga ima pristup svim njegovim profilima na socijalnim platformama, te da se ovo pukom greškom dogodilo, a da li smo u pravu, vreme će pokazati. Ono što je evidentno je činjenica da je nakon ove objave profil pokojnog Ristovića otpratilo 50000 ljudi.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Instagram