Nikolina Pišek u venčanici
Svet

30 децембра, 2022 17:15

Nikolina Pišek posle sedam meseci od Vidojeve smrti progovorila o novom dečku: Verujem u ljubav i osećam je

Novi dečko Nikoline Pišek moraće da sačeka na njenu ljubav

U maju mesecu ove godine, voditeljka Nikolina Pišek ostala je bez supruga Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo u 44. godini života. I umesto da brine o svojoj ćerki Uni Sofiji, koja je izgubila oca, lepa voditeljka morala je i da vodi borbu sa svekrom, koji nije propuštao priliku da u medijima blati svoju snaju.

Pročitajte: Nikolina Pišek uskoro na sudu, ali ne sa svekrom – U sve upleteni i Ražnatovići 

Branimir Kralj

Pored tekstova o sukobu sa Mišom Grofom, u medijima su se pojavljivali naslovi koji govore i o tome ko bi mogao da bude novi dečko Nikoline Pišek.

Međutim, voditeljka je u nedavnom intervju istakla da da je ljubav svuda oko nje, ali da za ljubav prema muškarcu još uvek nije spremna.

– Verujem, ljubav osećam svaki dan. Prema svojim ćerkama, porodici, prijateljima, ljubimcima, prema dobrim ljudima… Ljubav ima sto oblika i bezbroj načina na koje se može iskazivati. Što se tiče ljubavi prema muškarcu, u ovom trenutku nisam spremna odgovoriti na to. Svakako verujem u ljubav, jer ako ne verujete u ljubav, koji je smisao svega – izjavila je ona za portal Alo.

Pročitajte: Tugu i brigu prikriva osmehom – Nikolina Pišek se bori s tumorom i to više ne krije 

Branimir Kralj

Novi dečko Nikoline Pišek moraće da bude neko ko će biti spreman da vida rane lepe voditeljke, jer je u poslednje vreme preživela mnogo toga, ali na njega će se, očigledno još dugo čekati.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: ALO

FOTO: INSTAGRAM