Kuhinja Nikoline Pišek svet novine svet portal
Svet

December 2, 2022 22:22

By

Pola godine nakon Vidojeve smrti, Nikolina Pišek pokazala trudnički stomak FOTO

Trudna Nikolina Pišek blista od sreće 

Previše teških trenutaka preživela je u poslednje vreme voditeljka Nikolina Pišek koja nakon iznenadne smrti supruga Vidoja Ristovića i sukoba velikih razmera sa svekrom Mišom Grofom polako pokušava da se vrati uobičajenom načinu života. Snagu da nastavi dalje ona pronalazi u svojim ćerkama, Hani iz prvog braka i mlađoj Uni Sofiji, kojima se u potpunosti posvetila i koje se svojski trudi da kao samohrana majka izvede na pravi put. Iako je i sama nedavno priznala da to nije nimalo lak posao, već zahteva mnogo požrtvovanja i odricanja, ipak je majčinstvo najlepša uloga za jednu ženu što je sada i trudna Nikolina Pišek potvrdila.

Pročitajte: Nikolina Pišek uskoro na sudu, ali ne sa svekrom – U sve upleteni i Ražnatovići 

Instagram

Fotografija voditeljke u blagoslovenom stanju na kojoj je u prvom planu njen trudnički stomak napravila je pravu pometnju na “Instagramu” pre nekoliko sati kada je ovu vest ona objavila, piše Story. Iako veoma iznenađeni i zatečeni, pratioci su nizali čestitke i lepe želje, međutim ko se malo zagledao u opis fotke ubrzo je shvatio o čemu se radi, te da je u pitanju stara uspomena na kojoj je sa svojom mlađom ćerkicom trudna Nikolina Pišek.

Pročitajte: Tugu i brigu prikriva osmehom – Nikolina Pišek se bori s tumorom i to više ne krije 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

– Nisam se niti osvrnula, a od prve do poslednje fotografije prošlo je osam godina. Osam godina maminog najvećeg ponosa, sreće i ljubavi. I bilo je vredno svake sekunde. Volimo te seka Hana i ja – emotivnom porukom čestitala je ona rođendan svojoj mezimici Uni Sofiji koju je dobila sa pokojnim Vidojem.

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM