Dečko Nikoline Pišek
Svet

October 10, 2023 09:00

By

Život teče i posle Vidojeve smrti: Nikolina Pišek progovorila o novom dečku

Dečko Nikoline Pišek je biznismen, tvrde Zagrepčani

Voditeljka Nikolina Pišek u poslednjih godinu i po dana, otkad joj je preminuo suprug Vidoje Ristović, prošla je kroz mnogo težak period. Saznanje da ju je muž varao, optužbe da ga je iskorištavala, zabrana ulaska u stan u Beogradu, okretanje leđa Vidojeve porodice… Sve to je snašlo voditeljku, kao da sama činjenica da je njena ćerka ostala bez oca nije bila dovoljna.

Dečko Nikoline Pišek

Instagram printscreen

No, kako piše magazin Stars, lepu voditeljku je ljubav ponovo vratila u život, tvrde njeni Zagrepčani. Ona, navodno, ponovo voli. Dečko Nikoline Pišek, po pisanju pomenutog magazina je zagrebački biznismen, koga ona čuva od očiju javnosti. Međutim, voditeljka poriče da je u vezi sa bilo kim.

Pročitajte U inat svekru – Nikolina Pišek više ne krije da je srećna, evo ko je muškarac koji je vratio u život

– Nemam dečka! Groznično sam sama. Ja se, sirota, družim sa advokatima, nažalost, to je moja sudbina kleta, a i danas se svako proglašava biznismenom, je l’ da – rekla je kroz osmeh, pa nastavila.

– Nemam partnera, zaista, i to zasad nije moja tema. Ja bih najradije da se ova tema preskoči zato što je potpuni promašaj.

Dečko Nikoline Pišek

Instagram

Ona je ranije otkrila da su joj mnogi zamerili što je nastavila da živi posle Vidojeve smrti.

– Život ide dalje. Ljude iritira kad se dobro zabavljaš. Ja jesam donekle javna osoba, ali ja ne želim da budem javni WC. Ali ispada da često jesam, i svako ko ima potvrdu da izvrši nuždu to i uradi. Ima ih takvih dosta, neki to rade i kontinuirano.

Pročitajte Bitka za nasledstvo nikad teža, odnos sa Vidojevom ćerkom narušen – Poražena Nikolina Pišek, sud je odlučio 

– Kad sam shvatila da je to dosta za ljude iritirajuće, počela sam to da potenciram. Pa kad se i ne zabavljam, ja se ponašam kao da mi je užasno zabavno. Onda mi je zanimljivo da pratim reakcije ljudi – rekla je Nikolina ranije.

 

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: STARS

FOTO: INSTAGRAM