Ispovest Nikoline Pišek
Svet

May 9, 2022 20:00

By

Ljubav koja nikad neće izbledeti: Slike sa bajkovitog venčanja Nikoline i Vidoja kidaju dušu (FOTO)

Venčanje Nikole Pišek bilo je bajkovito puno detalja, ljubavi i emocija

Tragedija usled smrti voljenog supruga sve je potresla

Javnost je pre nekoliko dana šokirala vest o iznenadnoj smrti Vidoja Ristovića, muža voditeljke Nikoline Pišek. Ova porodica je živela lepo i srećno, a njih dvoje uživali u skladnom braku punih devet godina. Njihova bajka je započela 2013. na luksuznom venčanju u Monte Karlu. Samo venčanje je privuklo pažnju brojnih medija sa strane, jer je u pitanju bio događaj kakav je retko ko mogao da priušti sa naših prostora. Nikolina i Vidoje su pozvali 70 zvanica kojima je bio plaćen avionski prevoz i smeštaj u hotelu.

Pročitajte: Prve fotografije Nikoline Pišek: Slomljena od bola i tuge

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Venčanje Nikoline Pišek je bilo prava bajka kakvu zamišljaju mnoge devojke

Mlada je blistala u venčanici američke modne kreatorke Monik Lilije, dok joj je ruku krasio verenički prsten Cartier optočen brilijantima. Vidoje je nosio odelo sa potpisom Dior.

Sve zvanice su bili smeštene u „Metropolu“. U kasnijim popodnevnim satima 2. septembra skoro svi su bili na okupu osim nekolicine koji su došli narednog dana kako bi prisustvovali samom venčanju i proslavi pored bazena. Posle svečane večere u restoranu „Ćiprijani“, otišli smo u kazino „Monte Karlo“. Veče pre toga, kada smo bili samo nas dvoje, Vidoje je bio srećne ruke. Narednog dana muški deo društva je uglavnom gubio, a ja sam dobijala. Sve skupa, kada se sabere i oduzme, Vidoje i ja smo tokom dve večeri kockanje bili „na nuli“. Sutradan svi su imali slobodno vreme, do večernjih časova, kada je zakazan koktel pored bazena hotela, pre ceremonije venčanja – izjavila je tada Pišekova povodom venčanja.

Pročitajte: Muž Nikoline Pišek iznenada je preminuo, voditeljka kroz suze potvrdila tužne vesti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Nikolina je istakla da je imala probu kod matičara na kojoj je samo ona prisustvovala i glumila Vidoja, kumove, ali i sebe i naglasila je da čak za tim nije bilo potrebe jer su joj najbolje stvari istovremeno bile i one koje su se se desile spontano.

– Moj pas Artur počeo je da zavija baš u trenutku kada me je matičar pitao da li ja uzimam Vidoja za muža, zbog čega su se svi gosti grohotom smejali. Inače, sve je prošlo glatko, mada sam bila u panici da ću nešto pogrešiti ili loše reći. Čitava ceremonija odvijala se na engleskom, tako da sam vežbala da mi izgovor bude što bolji, mada je bilo šarmantnih propusta koji su bili simpatični i zabavni – ljubazno je rekla voditeljka.

Pročitajte: Nemerljiva tuga: Prva izjava Nikoline Pišek nakon suprugove smrti kida dušu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Ovaj skladni par je u skorije vreme planirao da se useli u renoviranu luksuznu vilu u Zagrebu i da uživaju u odrastanju ćerke Une Sofije, međutim, velika tragedija je poremetila sve planove.

AUTOR: Svet

IZVOR: Glossy

FOTO: Instagram / Instagram Printscreen