Nikolina Pišek u venčanici
Svet

13 маја, 2022 17:33

Ni nalik Nikolini: Pogledajte kako izgleda Vidojeva ljubavnica i kog moćnog muškarca je zavela pre Ristovića

Ljubavnica Vidoja Ristovića oduvek je volela moćne muškarce

Danijela Bojić (41) za koju domaći mediji tvrde da je ljubavnica Vidoja Ristovića, u čijem je krevetu preminuo, oduvek je volela moćne muškarce.

Naime, Danijela se pre deset godina našla u srcu skandala, kada su domaći mediji brujali da je ljubavnica poznatog vojvođanskog političara.

Venčanje Nikole Pišek

instagram printscreen

Ljubavnica Vidoja Ristovića ranije je bila sa političarem

Kako piše Republika.rs ljubavnica Vidoja Ristovića bila je u aferi sa Nenadom Čankom, a o tom skandalu pre 10 godina nadugačko se pisalo:

Nenad Čanak, koji je s dva prijatelja pretukao Pavla Lešanovića, to nije uradio, kako je sam tvrdio, da bi zaštitio 20-godišnju bratanicu, koja nije bila s njim, već je te noći bio u društvu Danijele Bojić i još jedne devojke, koje žive i rade u Beogradu. Nijedna od pomenutih devojka nije, kako ih je Čanak opisao, „20-godišnja bratanica“. Naprotiv. Bojićeva je menadžer prodaje i ima 31 godinu, dok do druge nismo uspeli da dođemo, ali saznali smo da ima 40 godina – govorio je izvor tada.

Dugo o Danijeli ništa nismo čuli, a onda je u medije dospela kao ljubavnica Vidoja Ristovića, koja je svedočila njegovoj smrti:

Pročitajte: Sudbina je imala drugačije planove: Tajanstvena veza Vidoja i Sandre Meljničenko prekinuta pre njegove smrti

Kada je maserka D. B. te noći saslušana, rekla je policiji da je Vidoje došao raspoložen kod nje u stan na Zvezdari u kojem živi kao podstanar. Njoj je taj dan bio rođendan i, prema dogovoru, slavili su ga zajedno. Oboje su bili veseli i ništa nije slutilo na tragediju. Kako je D. B. dalje rekla u iskazu, Ristović je izgledao kao i uvek, nije se žalio ni na šta niti se po njemu primećivalo da ga nešto boli ili muči. Nakon večere Vidoje je popio jedno piće, votku ili viski, nije tačno mogla da precizira jer je bila u šoku od svega što se desilo, a zatim je priznala i da su imali intimni odnos.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: STORY/REPUBLIKA

FOTO: FACEBOOK, INSTAGRAM/PRINTSCREEN