prvi muž goce božinovske
Svet

14 новембра, 2022 15:30

Ta žena mi je uništila porodicu… Ovo je najbolja drugarica Goce Božinovske zbog koje ju je Šijan ostavio FOTO

Evo kako izgleda najbolja drugarica Goce Božinovske koja joj je preotela Šijana

Nakon mnogo godina koje su ih držale na suprotnim stranama, prijateljica Goce Božinovske i poznata pevačica navodno su uspele da zakopaju ratne sekire nakon što je Goca pronašla mesta u svom srcu da dugogodišnjoj drugarici oprosti što joj je preotela pokojnog supruga Zorana Šijana i s njim rodila sina Vukašina.

Pročitajte: Miki je ofirao – Goca Božinovska pištoljem pretila porodici – Sve ću da vas pobijem

Foto: Instagram

Nije, doduše, tako razmišljala kada je ranije dala oštru izjavu o svemu što se dogodilo između Gorane i njenog muža.

– Ta žena mi je uništila porodicu, ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve okej. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja – izjavila je pevačica jednom prilikom, a prijateljica Goce Božinovske od tada ipak nije u bliskom kontaktu sa pevačicom.

Pročitajte: Isplivala slika Bojane Rodić i Zorana Šijana – Topi i najtvrđa srca (FOTO)

Najbolja drugarica Goce Božinovske i pevačica, bile su prve komšinice sve do 1996. godine, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i decu, ćerku Zoranu i sina Mirka, zbog nje.

Gorana je Šijanu 1999. godine podarila još jednog naslednika, koji je rođen samo tri nedelje pre očevog ubistva. Goca nikada nije branila deci da viđaju svog mlađeg brata, niti je o njemu loše govorila.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images