Sukob Teodore Džehverović i Tamare Milutinović
Svet

April 20, 2022 15:30

By

Sukob koleginica dugo je bio tajna: Ovo su detalji raskola, Tamara ovo ne može da oprosti Teodori

Sukob Teodore Džehverović i Tamare Milutinović nije se desio javno ali su “zaratile” nakon raspada grupe “Đavolice”, u kojoj su bile zajedno

Do sukoba između Džehverovićeve i Milutinovićeve, nije došlo pred širokim auditorijum ali su ipak “teške reči” i  uvrede.

Pročitajte: Teodora i Tamara se konstantno prepucavaju putem medija, a evo gde je Gorana, treća članica

Sukob Teodore Džehverović i Tamare Milutinović – Možda je vreme za pomirenje? 

Tamara Milutinović gostovala je u emisiji “Kontrashow” gde je odgovarala na razna pitanja pa i na ona o Teodori Dževerović, nekadašnjoj prijateljici i saradnici.

– Sa novinarima sam poslednji put govorila o njoj. Mene novinari stalno pitaju. Danas sam pričala sa frizerom, pošto imamo zajedničkog frizera, sve naravno u pozitivnom smislu, naravno. Vidi, jeste bio problem pre sedam godina. Naravno, ja sam bila povređena. I sve to što sam čula da je rečeno iz njenih usta u Zadruzi i sve to što je bilo, prosto me je zabolelo. Zabolelo me je zato što smo par meseci pre toga radile i ništa mi nije rekla. Samo me iz tog razloga zabolelo. Posle sam bila ljuta. Tek sam ulazila u posao i nisam ni znala kako treba da se postavim pred novinarima. Možda ne bih rekla nešto sad da se vratim – rekla je Tamara Milutinović u “Kontrashow-u.”

Pročitajte: Dečko Nino napustio pevačicu, Teodora Džehverović kao puštena s lanca? (FOTO)

Onda je pevačica Milutinović objasnila sve rekavši da bi nakon svega volela da porazgovara sa Teodorom.

– Sve u svemu to je tako davno bilo da sam ja, prosto sve i zaboravila. Odrasteš i shvatiš da je to samo neka mladost. I ona je bila mlada i ja sam bila mlada. Nas dve smo se i pored toga volele. I dalje gajim neku posebnu emociju prema njoj, koju ne znam ni samoj sebi da objasnim. Ali, iskreno je tako – rekla je Tamara i dodala:

Pročitajte: Tamara Milutinović se tajno udaje? Poznati fudbaler je već spremio PRSTEN – nakon 6 meseci veze!

– Zašto se nikada nismo čule posle toga ne znam. Činjenica je da bih volela da razgovaram sa njom. Zašto to nikada nisam uradila u tom trenutku nisam, jer nisam imala potrebu. Izrečeno je to što je izrečeno. Putevi su nam se razišli, mi smo dve dijametralne osobe – rekla je Tamara Milutinović u Kontrashow-u kod Jelene Nikolić Kontrakulturne.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata Images / Instagram