Star

27 Februar, 2022 12:00

Dečko Nino napustio pevačicu, Teodora Džehverović kao puštena s lanca? (FOTO)

Iako je za praznike doputovao iz Brazila da bi sa svojom devojkom, poznatom pevačicom Teodorom Džehverović proveo Novu Godinu, dečko Nino nedavno je ponovo morao da napusti Srbiju a samim tim i svoju devojku. Otkad je otputovao ponovo u Brazil zbog košarke, mnogi spekulišu da Teodora živi kao puštena s lanca…

Foto: Bojan Vuković

Nekada zakleta plavuša, potuno je promenila imidž. Sada fura crvenu boju, a mnogi je zbog ove drastične promene nisu prepoznali. Sletela je na aerodrom nakon svog nastupa, u potpuno kežual stilu u kakvom nismo navikli da je viđamo. Kako smo primetili, pevačica je ovom prilikom bila malo i nervozna i uopšte joj nije bilo drago kada je videla da je na meti fotoreportera.

PROČITAJTE: Teodora Džehverović UPLAŠENA da joj neka BRAZILKA ne PREOTME DEČKA! Nino potpisao ugovor i odlazi iz Srbije!

Foto: Bojan Vuković

Odmah je počela nervozno da korača pa je sela u prvi taksi i uputila se ka stanu. Pre toga je nekome slala poruke dok je sedela na klupici, a možda je čekala nekoga da dođe po nju pa je bila nervozna što se nije pojavio…

Budući da njen dečko Nino gradi karijeru van granica Srbije, kao da je veza na daljinu mnogim parovima teško održoiva, čini se da njih dvoje odlično plivaju u ovoj priči. Nedavno, lepa Teodora se osvrnula na to šta je  najbitnije u vezi da bi opstala.

PROČITAJTE: Teodora Džehverović BESNA na Radu! „Dosadila mi je ta ŽENA i njene PROZIVKE!

Foto: Bojan Vuković

Bitno je razumevanje, debela volja i želja i na kraju dana, kako Bog kaže, tako će biti. Ne volim da pričam o stvarima koje nisam osetila na svojoj koži, pa ću vam jasan odgovor dati kada bude otišao – objasnila je tada pevačica koja i dalje uživa u ljubavi s Ninom.

PROČITAJTE: Goca Božinovska i dalje van sebe zbog nastradalog Rodića! OVO će ga ubiti!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: Bojan Vuković /Ata Images