Stan Teodore Džehverović svet portal svet tabloid svet
Svet

November 24, 2023 13:15

By

Ovako posle požara izgleda stan Teodore Džehverović: Pevačica van sebe od straha (foto)

Stan Teodore Džehverović zahvatila vatra

Teodora Džehverović sinoć je doživela veliku traumu kada je u njenom stanu u Beogradu izbio požar. Do njega je došlo potpuno neverovatno. Pevačica je, kako tvrdi, rernu stavila tortilju kako bi je podgrejala, ali je zaboravila nju, pa se ona ugljenisala. Stan Teodore Džehverović je za samo nekoliko minuta posle toga bio sav u dimu.

Stan Teodore Džehverović svet portal svet tabloid svet

Ata images

– Ja se tresem, stavila sam tortilju da se greje i zaboravila skroz. Krenula je vatra, vi ne shvatate, ne mogu uopšte da vam snimim šta se dešava trenutno u kući. Crno, sve crno, dim… – rekla je Teodora, dok je na Instagramu pokazivala kakav joj je haos u stanu.

Pročitajte Modni duel – Džehverović u istom izdanju kao JK: Slučajnost ili pokušaj kopiranja

Iako se nagutala nagutala dima, Teodora je na sreću dobro i nije došlo do štete u stanu. Sreća u nesreći je to što je bila budna dok se sve to dešavalo, jer bi u suprotnom njen život zbog ugljenmonoksida bio u opasnosti. Njene kmošije su takođe osetile dim koji je kuljao iz pevačicinog stana.

Stan Teodore Džehverović svet portal svet tabloid svet

Instagram

Inače, stan Teodore Džehverović, u njenom je vlasništvu već nekoliko godina, a kako se tada pisalo, pevačica je za njega izdvojila 250.000 evra. On ima oko sto kvadrata, a poseduje dnevsnu sobu, dve spavaće sobe, dva kupatila, kuhinju s trpezarijom i prostranu terasu.

A, kako posle požara izgleda stan Teodore Džehverović, možete pogledati u galeriji ispod teksta.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM