Izjava Gordane Džehverović
Svet

February 3, 2023 11:56

By

Komšije Džehverovića oplele po pevačici i njenoj majci: Psuju, viču, svađaju se…

Komšije Teodore Džehverović oplele po pevačici

Pevačica Teodora Džehverović često je meta negativnih komentara, pa su je tako kritikovali kada je izvela devojčicu da tverkuje na bini, kada je razbila telefon fanu, prekinula nastup pa se svađala sa publikom, besnela zbog pitanja o bivšem dečku… Sve ovo je bio razlog da javnost stekne ne baš lepo mišljenje o njoj.

A, kakva je zaista, odlučile su, za Kurir, da otkriju komšije Teodore Džehverović:

Pročitajte: Teodora Džehverović spremna za venčanje – Otkrila da je zaveo momak loš VIDEO 

Ata Images

– Otkada se doselila viđamo je povremeno, ali se ne javi kada prođe. Tu živi sa Ildom Radončić. Vidim da su obe popularne kod dece, slikaju se sa njima u kraju. Teodora nekada stane da im udovolji, nekada prođe kao da se ništa ne događa, potpuno ih ignoriše. Deluje bahato, ali je nisam upoznala lično da bih mogla da sudim – rekla je jedna komšinica, a i ostale komšije Teodore Dehverović nisu štedele pevačicu.

– Za Ildu kažu da je fina i mirna, studira medicinu. Ne znam kako su se našle tako različite – kaže Vera, koja je sedela na klupicama ispred zgrade. Međutim, nekoliko tinejdžerki na obližnjem igralištu su oduševljeni pevačicom.

Pročitajte: Horor u porodici – Džehverovićku hteli da smeste u ludnicu iz samo jednog razloga 

teodoru napala

Rajko Ristić

– Ona je nama top, super je uvek obučena i dobre su joj pesme. Nama drugarice često dolaze da ovde sedimo kako bismo je videle. Ildu smo zapratile tek kada je počela da se druži sa Teom. Slikale smo se nekoliko puta sa njom. Jeste ponekad mrzovoljna, naročito ako nije sređena pa ne želi da se slika, ali dobro. Mi joj to ne zameramo, njen karakter je takav zlovoljan – kaže Dijana.

– Moji roditelji me kritikuju što slušam njenu muziku, ali ja volim čitavu tu scenu novu. Nju više jer mi je komšinica, ali vidim da je stariji nešto hejtuju – dodala je Anastasija.

To potvrđuje i jedan gospodin u kafiću, doktor u penziji.

Pročitajte: Od ružnog pačeta do labuda – Teodora Džehverović na plastične operacije potrošila bogatsvo, a evo kako je nekada izgledala

Paparazzo lov printscreen

– Znam ko je ona, ali ne znam kakvu muziku izvodi. Znam da je poznata i popularna. Džaba sve to, ona je nevaspitana. Sreo sam je nekoliko puta ovde u kafiću, bučna je, ponaša se kao da je sama. Psuje i viče kao da je na poljani. Danas je lako biti poznat, ali je teško biti vaspitan.

Nakon raskida od košarkaša Nina, Teodora o razlozima rastanka nije pričala, a na pitanje o njemu se breca.

– On je delovao kao pristojan momak – kaže komšinica.

 

Bojan Vuković

Komšije Teodore Džehverović nisu štedele ni Gocu

Majka i ćerka Džehverović bile su omiljene u “Zadruzi”, kao i njihov odnos koji je zabljavo gledaoce.

– Privatno su prilično iste, samo što je Goca onako prostodušna i dobra žena, a Teodoru je popularnost udarila u glavu. Karakterom su iste, kada se posvađaju sve pršti. Međutim, Gocu ćete mnogo češte videti nasmejanu, a ovu malu namrštenu – kaže prodavačica.

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ,BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES, PAPARAZZO LOV PRINTSCREEN