Raskinuli Teodora Džehverović i Nino Čelebić
Svet

18 Decembra, 2022 17:30

U sred priprema za svadbu, skandal: Raskinuli Teodora Džehverović i Nino Čelebić

Raskinuli Teodora Džehverović i Nino Čelebić – vest koja je odjeknula poput bombe

Popularna pevačica, Teodora Džehverović nekoliko godina unazad uživala je u ljubavi sa košarkašem Ninom Čelebićem. Zaljubljeni par pripremao je svadbu koja je trebalo da se dogodi na proleće naredne godine, međutim sve je nestalo u trenu.

Pročitajte: Udaje se Teodora Džehverović – Otkrila sve detalje u vezi venčanja i dolaska bebe

Raskinuli Teodora Džehverović i Nino Čelebić

Foto: Ata images

U poslednje vreme kolaju priče da su se pevačica košarkaš rastali. Oni se ovim povodom nisu oglasili, a jedan njihov potez podgrejao sumnje da je to istina. Da su raskinuli Teodora Džehverović i Nino Čelebić svi komentarišu s obzirom da se više ne prate na Instagramu i sve zajedničke fotografije su obrisali sa svojih profila.

Pročitajte: Od ružnog pačeta do labuda – Teodora Džehverović na plastične operacije potrošila bogatsvo, a evo kako je nekada izgledala (foto)

Raskinuli Teodora Džehverović i Nino Čelebić

Foto: Instagram

Iako su uspeli da prevaziđu daljinu koja ih je razdvajala dok je Nino igrao u Brazilu, izgleda da je među njima dvoma bilo nepremostivih razlika koje su dovele do rastanka. Da li je po sredi neka treća osoba, neki skandal ili jednostavno nerazumevanje, ostaje nam da vidimo u predstojećem periodu.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Rajko Ristić