Star

10 Februar, 2022 21:16

Isplivala istina o stanu Teodore Džehverović!? Evo gde zapravo živi!

Iako se pričalo da je Teodora Džehverović kupila stan na luksuznoj lokaciji, od toga nema ništa. Kako pevačica lokaciju svog novog doma krije kao zmija noge, njena majka se izlanula i otkrila da je reč o periferiji.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

 -Prvo je moj sin Sava kupio stan kako bi se sa ženom tu preselio, a onda se i Teodori dopala ta lokacija, a najviše to što će biti bratu u komšiluku. Oboje su kupili po stan u Višnjičkoj banji otkrila je Goca, a pevačicina drugarica objašnjava:

Tačno je da je Teodora gledala popularne lokacije po Novom Beogradu gde je neko vreme iznajmljivala stan, ali joj je to sve bilo preskupo. Dugo se premišljala šta joj je prioritet, da ima veliki i prostran stan ili mali na dobroj lokaciji. Kada je njen brat Sava gledao i pazario stan u Višnjičkoj banji, njoj je to bilo predaleko. Ma nije htela ni da čuje. Ali što je više išla sa njim na to gradilište, shvatila je da na istoj lokaciji može da prođe mnogo jeftinije, a da kupi veću kvadraturu. Tako se odlučila za Višnjicu. Zgrada je nova, imaće garažu, a i biće dalje od mnogih poznatih koji žive po Novom Beogradu gde stalno vrebaju paparaci. Ovako će ipak imati mir i privatnost. Sada sređuje sve po svom ukusu, a od kada je došao i Nino u Beograd, dosta joj pomaže oko enterijera i pronalaženja majstora.

teodra dzehverovic 5

BOJAN VUKOVIĆ

Podsetimo, pevačica se nedavno oglasila i demantovala navode da ona i Nino više nisu u vezi. Kako su priče o raskidu nastavile da kolaju, a Teodoru da povezuju sa drugim muškarcima, Džehverovićka je odlučila da se još jednom oglasi i stavi tačku na nagađanja, te je potvrdila da u njihovoj ljubavi ipak cvetaju ruže.

Pročitajte: Anastasiji Ražnatović mogu da pozavide i svetske zvezde! Ovo su detalji njenog nastupa u Parizu!

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ