Odnos Cece i Anastasije
Star

10 Februar, 2022 20:00

Anastasiji Ražnatović mogu da pozavide i svetske zvezde! Ovo su detalji njenog nastupa u Parizu!

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović od trenutka kada je odlučila da zakorači stopama svoje majke Svetlane Cece Ražnatović, ne prestaje da iznenađuje javnost svojim scenskim nastupima i svojom izvanrednom interpretacijom pesama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Kako je njena pevačka karijera u velikom usponu, Anastasija uveliko priprema svoj prvi nastup koji će imati u Parizu, a na tretmanu koji su joj organizatori nastupa pripremili mogu da joj pozavide i svetske zvezde.

– Anastasija će odsesti u hotelu koji slovi za jedan od najluksuznijih u Parizu u kome će dobiti jedan od najvećih apartamana iz kog se prostire pogled na Ajfelov toranj. Apartman poseduje dve sobe, dva kupatila, džakuzi kadu kao i veliku terasu. Ona će imati i ličnog vozača koji će joj biti na usluzi 24 sata tokom boravka u francuskoj prestonici – govori dobro obavešten izvor za „Telegraf“.

Pročitajte: Tajna porodičnog nasleđa! Zašto je umesto Anastasiji Ceca Bogdani predala ovu važnu tradiciju?

Sa Anastasijom će u Francusku krenuti i ceo tim ljudi sa kojim sarađuje, od PR-a do frizera i stiliste koji će biti smešteni u hotelu gde i ona.

IVAN VUČIĆEVIĆ

Kako saznajemo,Ceca zbog poslovnih obaveza neće prisustvovati prvom nastupu svoje ćerke. Naime, ona istog dana ima koncert na Kopaoniku, zbog čega nije izvodljivo da krene sa svojom naslednicom krene na put.

Pročitajte: SUKOB SE NASTAVLJA! Biljana Srbljanović ponovo isprozivala Cecu!

AUTOR: STAR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/RAJKO RISTIĆ