Anastasija Ražnatović
Star

July 26, 2021 22:00

By

ŠOK FOTKA! Pogledajte kako je izgledala Anastasija Ražnatović pre estetskih KOREKCIJA!

Fotografije na kojima je Anastasija Ražnatović pre estetskih korekcija preplavile su društvene mreže!

Anastasija sve priznala!

Naime, kada pogledate Anastasijine stare fotografije evidentno je da je Ražnatovićeva dosta eksperimentisala sa frizurama i bojom kose, a mlada pevačica nikada nije krila da je uradila minimalne korekcije na svom licu.

https://www.instagram.com/p/CRCalf9MtWR/

Postoji jedna slika koja kruži internetom, kad sam imala 13 godina. U tom momentu imam skoro 80 kilograma, našminkana sam jezivo. Sad imam 60. Ne stidim se toga, ne krijem da sam tako izgledala. Imala sam i više kilograma i veći nos i manja usta… Sve na toj slici izgleda strašno – rekla je svojevremeno Anastasija i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

PROČITAJTE:Aleksandra Prijović se DORAĐIVALA! Priznala šta je sve KORIGOVALA!

Razumem kada se žena oseća nesigurno zbog nosa ili grudi…i potpuno sam za to. Svi to rade, samo što svi lažu! Meni je nos odavde do Batajnice na toj slici koja kruži. Nisam bila zadovoljna svojim nosem i nos sam operisala, samo jednom. Zapravo sam samo nos i operisala. Imala sam tu nesigurnost oko nosa i to sam korigovala. Neću sada da pričam da sam imala devijaciju pa sam morala, nisam zbog toga uradila, okej, imala sam i devijaciju, ali… Prosto sam želela i to sam uradila, i to je to – zaključila je pevačica.

Pogledajte kako je izgledala Anastasija Ražnatović pre estetskih korekcija!

FOTO: RAJKO RISTIĆ / YOUTUBE PRINTSCREEN