Bivši dečko Anastasije Ražnatović
Svet

26 Novembra, 2022 21:15

Anastasija zabila nož u leđa Gudelju: Pevačica ponovo u društvu Kuljića

Bivši dečko Anastasije Ražnatović se susreo sa pevačicom prvi put nakon raskida

Svetsko prvenstvo u Kataru počelo je pre nekoliko dana, a naše javne ličnosti sjatile su se na Lusail stadion u četvrtak kada se naša reprezentacija sastajala sa Brazilom. Uzdanice Dragana Stojkovića Piksija dale su sve od sebe da nadjačaju najbolju ekipu na svetu, međutim to im nije pošlo za rukom.

Pročitajte: Bjela i sin na tribinama u Kataru – Raspoloženi i nasmejani bodre naše Orlove, fenomenalno FOTO

Bivši dečko Anastasije Ražnatović

Foto: Instagram

Podršku sa tribina pružale su im brojne srpske javne ličnosti, a među njima prva je mlada pevačica Anastasija Ražnatović koja je bodrila svog izabranika Nemanju Gudelja svim srcem.

Pročitajte: Život mi je sada mnogo bolji – Anastasija Ražnatović pobegla iz toksične sredine, konačno priznala da je kraj

Bivši dečko Anastasije Ražnatović

Foto: Instagram

Ono što je zanimljivo jeste da je u loži nedaleko od Cecine naslednice bio bivši dečko Anastasije Ražnatović, Đorđe Kuljić. Poznato je da je on kum Piksijevoj ćerki Andrei, s obzirom da se druže od detinjstva, pa je tako zajedno sa Stojkovićevom porodicom podržavao naše fudbalere na prvoj utakmici na takmičenju. Da je u Kataru saznali smo putem društvenih mreža gde je Kuljićeva prijateljica podelila sliku gde je njega označila.

Bivši dečko Anastasije Ražnatović uživa sa Piksijevom porodicom u Kataru

Bivši dečko Anastasije Ražnatović

Foto: Instagram

Ono što se svi pitaju jeste kako je protekao susret Anastasije i Đorđa, ukoliko je do njega došlo, ali to će za sada ostati nepoznanica s obzirom da se akteri tim povodom nisu oglašavali. Jedno je sigurno, Nemanji sigurno neće biti prijatno kada čuje ko je bio u blizini njegove devojke. Bivši dečko Anastasije Ražnatović sada uživa u ljubavi sa lepom Miom Radojević, a ne znamo da li mu ona pravi društvo sada u toplijim krajevima.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram