Anastasija Ražnatović Instagram
Svet

29 августа, 2023 18:15

By

Anastasija se bori s gubitkom, Ceca ne može da joj pomogne: Bilo je pitanje trenutka kada će priznati

Anastasija Ražnatović Instagram koristi za mudre misli i izreke

Nakon što su se Anastasija i Nemanja suočili sa nemilim gubitkom bebe, sve se promenilo. Počeli su više da cene sve što im život stavi na put a nedavno su odlučili i da se venčaju. Svadba je protekla u intimnoj atmosferi, bez gužve i pompe, s najbližima.

Pročitajte Stil rimske Boginje i cena bogovska – Anastasija Ražnatović je svadbenu haljinu skupo platila

Anastasija Ražnatović Instagram

Instagram

Ceca Ražnatović koja je ovu ljubav otpočetka podržala za razliku od Olivere podržala je ćerku u svojoj nameri da stupi u brak i time joj dala blagoslov za sve buduće poteze.

Pročitajte Anastasija Ražnatović napustila dom – Ceca lije suze za ćerkom a ona joj OVO poručila u najtežem momentu FOTO

Anastasija Ražnatović Instagram

Instagram

Ipak, čini se da je Ceci teško što je njena mezimica, tako mlada već spoznala reč bol samim tim što se suočila sa pobačajem. Sve su isplanirali, mnogi su već krenuli da diskutuju kako bi se zvala njihova ćerkica ali je sreća ipak bila kratkog veka.

Anastasija je, po svemu sudeći izašla iz vrtloga negativnosti i tuge ponekad ali nova slika na Instagramu pokazala je da je tuga i dalje pristuna.

Pročitajte Anastasija se pomirila sa svekrvom, pa zajedno otputovale na posebno mesto FOTO

Anastasija Ražnatović Instagram

– Bogu zahvali na svemu što imaš, i onome što nemaš, jer je baš tako trebalo da bude. Ne boj se. Veruj – glasila je rečenica koju je Anastasija objavila putem Instagram priče i koja je zasigurno i Ccei kao i svima slomila srce.

Da li Tasa ovde aludira baš na gubitak bebe ili pak na loš odnos sa svekrvom, nismo sigurni. Ali ono što jeste sigurno da je Cecina naslednica izuzetno pobožna i da u svakom danu traži razlog da ostane nnasmejana i pozitivna. A to svakako, složićte se, nije teško kada ima supruga poput Nemanje Gudelja…

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram