Majka Nemanje Gudelja
Svet

August 29, 2023 13:15

By

Majka Nemanje Gudelja se prvi put javno obratila sinu: Ne okreći glavu od sestre i brata

Majka Nemanje Gudelja objavila snažnu poruku

Otkad su u javnost isplivale fotografije sa venčanja Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja, javnost ne prestaje da se zanima kako je na ovaj brak reagovala njegova porodica. S obzirom na to da se mesecima priča da Anastasija nije u najboljim odnosima sa svekrvom i zaovom, reakcija Olivere i Vanje se danima čeka.

Pročitajte Anastasijino prezime na Instagramu začudilo sve – Zar tako iznenada da ga se odrekne FOTO

Majka Nemanje Gudelja

Instagram

S obzirom na to da niko niko od članova Nemanjine porodice nije objavljivao fotgrafije sa venčanja, a nije ni javno čestitao mladencima, svi su mislili da su fudbalerovi najbliži izostali sa ceremonije održane u manastiru Rajinovac nadomak Beograda. No, Ceca je otkrila da to ipak nije tačno, piše Hello!.

– Bilo je jako lepo, u krugu porodica, i jedne i druge. Intimno… To su njihove želje bile. Sjajno smo se proveli, top – rekla je Ceca medijima i poželela mladencima dug brak pun ljubavi i poštovanja.

Pročitajte Nemanjina porodica veoma čudno reagovala na njegovo venčanje – Sestra se prva oglasila 

Majka Nemanje Gudelja

Instagram

I taman kada se bura oko odnosa Ražnatovića i Gudelja stišala, Anastasijina svekrva porukom koju je objavila na Instagramu ponovo je pobudila sumnju da je došlo do raskola u njenoj porodici.

– Nikad ne okreći glavu od brata i sestre, jer su oni deo tvoje duše, tvog detinjstva, tvog života. Ne zaboravi to – napisala je majka Nemanje Gudelja.

Majka Nemanje Gudelja

Instagram

Mnogi su njene reči protumačili kao obraćanje Nemanji, međutim, vrlo je verovatno da se ona ovom porukom obratila svoj svojoj deci, želeći da podseti na važnost porodice.

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: INSTAGRAM