Anastasija i Nemanja Gudelj svet novine svet portal
Svet

May 25, 2024 10:15

By

Nezaboravno iznenađenje u ponoć, ali ne od Cece: Anastasija zaplakala od sreće kada je ugledala porodicu

Anastasija Ražnatović rođendan proslavila u krugu porodice

Cecina ćerka, Anastasija Ražnatović danas slavi 26. rođendan. S obzirom da se Cecina naslednica nalazi u Španiji, proslava u Beogradu je izostala, ali se njen suprug Nemanja ipak potrudio da joj priredi iznenađenje, a kako je to proteklo objavila je njegova sestra Vanja na svom Instagram profilu.

Anastasija Ražnatović rođendan svet novine svet portal

Ata images

Anastasija Ražnatović rođendan proslavila sa suprugom i njegovom porodicom

Naime, nakon što je prošla ponoć, Gudelji su iznenadili Tasu, pripremili joj rođendansku tortu u obliku srca, a pored je stajao i veliki roze meda, kao i roze baloni, a Nemanjina sestra Vanja sve je objavila na svom profilu na Instagramu.

Anastasija Ražnatović rođendan je dočekala u svom domu u Sevilji, dok su joj prisutni članovi porodice Gudelj pevali rođendansku pesmu.

Anastasija Ražnatović rođendan svet novine svet portal

Instagram printscreen

Podsetimo, iako se mnogo nagađalo zašto su se zaova Vanja i svekrva Olivera na neko vreme distancirale od Anastasije, odnosi u porodici Gudelj sada su topli i harmonični.

Pročitajte Anastasija Ražnatović zasenila sve žene fudbalera kada se pojavila u ovoj odevnoj kombinaciji (foto)

Upućeni tvrde da Olivera nikad nije bila protiv Anastasije, već je samo želela da svi poštuju pravila porodice, a to su zajedništvo, bliskost i posvećenost veri. Upravo je ovo poslednje postalo primetno kod Anastasije otkako se sve dovelo u red, pa je snajka nadavno bila i na liturgiji sa svekrvom, a na svoj Instagram povremeno okači i neki verski sadržaj.

Anastasija Ražnatović rođendan svet novine svet portal

Instagram

Anastasija i Nemanja Gudelj su nedavno proslavili i dve godine ljubavi, pa se tim povodom poznati fudbaler oglasio na svom profilu i uz njihovu zajedničku fotografiju napisao emotivnu poruku, a pored Anastasije, objavu je komentarisala i Ceca koja je ostavila emotikone srca. Međutim najviše pažnje je privukao komentar Nemanjine sestre Vanje koja je uz opis fotografije napisala “Sunce” i time još jednom pokazala koliko voli svoju Anastasiju i Nemanju.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram