Oporavak Nemanje Gudelja svet novine svet portal
Svet

November 19, 2023 20:45

By

Nju je Gudelj pre Anastasije zvao svojom princezom: Prava je lepotica, a zajedničke slike čuva i danas

Princeza Nemanje Gudelja postala lepotica i uspešna teniserka

Iako je supruga Anastasija Ražnatović sada na prvom mestu u njegovom životu, u srcu Nemanje Gudelja posebno mesto zauvek će imati dve dame na koje je on veoma osetljiv: njegova majka Olivera i sestra Vanja.

U porodici Gudelj te veze su neraskidive, a na Instagram profilu slavnog fudbalera i dalje stoje slike na kojima princeza Nemanje Gudelja, Vanja, kao devojčurak sa divljenjem gleda, grli i ljubi svog starijeg i već uspešnog i popularnog brata.

Inače, svi članovi porodice Gudelj izuzetno su vezani jedni za druge, što i nije neobično budući da su se zbog respektabilne fudbalske karijere Nebojše Gudelja preselili u Holandiju gde su deca – Nemanja, Dragiša i Vanja bili upućeni jedno na drugo.

Princeza Nemanje Gudelja svet portal svet tabloid

Instagram

Princeza Nemanje Gudelja uspešna teniserka

Svo troje su od oca nasledili gen za sport i pokazali ogroman talenat, sinovi u fudbalu, a ćerka u tenisu. Vanja je prošla Akademiju čuvene teniserke Kim Klajsters koja je u njoj prepoznala veliki talenat, a još kao devojčica Vanja Gudelj je priznala da bi volela da zaigra za reprezentaciju Srbije jer je to njena zemlja.  Inače, i majka Olivera se bavila košarkom, pa nije čudo što i danas izgleda kao manekenka.

Vanja je od detinjstva obožavala oba brata koja su joj bila sportski i moralni uzori, a Nemanja je slikajući se sa sestricom nju nazivao svojom princezom, pa je svima bilo jasno kakva sloga i ljubav vladaju u porodici.

Baš zato je mnogima zbunjujuće zbog čega su izostale Oliverina i Vanjine javne čestitke kada su Nemanja i Anastasija sklopili brak, a tek je iznenadilo saopštenje  Nebojše Gudelja da svadbe ove godine neće biti, iako se u srpskim medijima uveliko pisalo da se u Sevilji organizuje gala veselje, da Tasina haljina stiže iz Njujorka, da je u hotelu rezervisan smeštaj za zvanice i napravljen sprecijalan meni.

Princeza Nemanje Gudelja svet portal svet tabloid

Instagram

Pročitajte: Nemanjina porodica čudno reagovala na njegovo venčanje: Sestra se prva oglasila

Novih zajedničkih slika sestre i brata više nema na društvenim mrežama, a Nemanja sada deli samo fotografije srećnih trenutke sa svojom suprugom Anastasijom. Uprkos glasinama da je to znak kako odnosi snajke sa svekrvom i zaovom i dalje nisu idealni, reči Nebojše Gudelja mogle bi biti i recept za sreću mladom bračnom paru i putokaz kako da prevladaju sve probleme.

“Imati i održavati porodicu je najdragoceniji uspeh. Za familiju i brak se uvek treba boriti i da biste ga održali morate biti jaki, morate imati veliku dušu, čist um i srce koje veruje. Familija je svetinja i brak je sveta zajednica dvoje ljudi” – rekao je.

Princeza Nemanje Gudelja svet portal svet tabloid

Instagram

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: Instagram