Otac fudbalera Nemanje Gudelja
Svet

September 24, 2023 14:15

By

Otac fudbalera Nemanje Gudelja oglasio se i rekao šta misli o sinu i snaji Anastasiji

Otac fudbalera Nemanje Gudelja oglasio se i otkrio da svadbe neće biti

Nebojša Gudelj, otac fudbalera Nemanje Gudelja i svekar Anastasije Ražnatović po prvi put se javno oglasio i otkrio sve detalje vezane za svadbu. On je za Kurir izjavio da nije tačno da će svadba biti ove godine i da to nije prvi put da mediji iznose laži i neistine o njihovoj porodici.

Otac fudbalera Nemanje Gudelja

Instagram

Otac Nemanje Gudelja o odricanju i životu jednog fudbalera

“Moram ujedno da se ogradim i reagujem da nije tačno i nije prvi put da neko plasira laži i gluposti o mojoj porodici. Neka puste familiju i decu da žive normalno i napreduju u svom životu. Neće nama niko odlučivati o našim principima života, datumima, mestima i drugim detaljima i prvi koji budu znali i saznali za to su naravno roditelji, zatim familija i prijatelji” – izjavio je Gudelj.

Otac poznatog fudbalera je rekao da u njihovoj porodici vlada hijerarhija koja se veoma poštuje i oni kao porodica ako se i ne vide i ne čuju svakodnevno, razumeju se i imaju svoj identitet i kulturu koju su kroz život stvorili.

Otac fudbalera Nemanje Gudelja

Instagram

Pročitajte Nemanja Gudelj napušta roditelje: Ispunio je Anastasijinu želju

“Život sportiste fudbalera je težak i podrazumeva puno odricanja od porodice, dece, putovanja. Jedno vreme sam bio profesionalno u Kini, Nemanja je ostao sam u Španiji, mlađi sin Dragiša sam u Portugalu i supruga Olivera sama s našom ćerkom Vanjom u Holandiji. Razdvojeni po čitavom svetu, ali uvek vezani srcem. To je bio jedan period života koji je imao svoju težinu i u kom smo dobili veliko iskustvo i takođe nas je ojačalo još više kao familiju. Imati i održavati porodicu je najdragoceniji uspeh. Za familiju, takođe i brak se treba uvek boriti i da biste ga održali morate biti jaki, morate imati veliku dušu, čist um i srce koje veruje. Familija je svetinja i brak je sveta zajednica dvoje ljudi” – rekao je.

Otac fudbalera Nemanje Gudelja

Instagram

Podsetimo, Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović venčali su se u tajnosti krajem jula u manastiru Rajinovac. Sa Nemanjine strane kumovao je njegov dugogodišnji prijatelj koji nije poznat javnosti, dok je Anastasija za kumu izabrala najbolju prijateljicu, glumicu Taru Milutinović, unuku slavnog fudbalera Bore Milutinovića.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Instagram