Dom Anastasije i Nemanje
Svet

August 30, 2023 09:16

By

Nemanja Gudelj napušta roditelje: Ispunio je Anastasijinu želju

Dom Anastasije i Nemanje biće pored mora

Anastasija i Nemanja imaju velike planova kada je zajednička budućnost u pitanju. I pre nego što su se venčali, pevačica i fudbaler krenuli su u potragu za svojim novim domom, koji očigledno neće biti u Sevilji, gde trenutno imaju kuću i gde žive njegovi roditelji, brat i sestra.

Pročitajte Anastasija se bori s gubitkom, Ceca ne može da joj pomogne – Bilo je pitanje trenutka kada će priznati 

Dom Anastasije i Nemanje

Instagram

Pevačici se sviđa Sevilja, koja je najlepši grad Andaluzije, ali će ipak izbor nekretnine pasti na deo na moru. Nemanja se, kako prenosi Kurir, s tim slaže. On je odrastao u Holandiji, odakle je započeo svoju sportsku karijeru, ali mu se profesionalni i privatni život nastavlja u Španiji, zemlji koja mu se izuzetno dopada i gde sebe vidi u budućnosti i nakon što mu istekne četvorogodišnji ugovor sa Seviljom.

Pročitajte Majka Nemanje Gudelja se prvi put javno obratila sinu – Ne okreći glavu od sestre i brata 

Dom Anastasije i Nemanje

Instagram

Prema rečima izvora bliskog poznatom paru, postoji nekoliko gradova koji im se dopadaju. Ćerka Cece Ražnatović je pre venčanja dobila neophodne papire za boravak u Španiji, a njen muž ih uveliko ima.

– Sve je kako treba. Anastasija i Nemanja uživaju, naročito jer su se odlično snašli u zemlji u koju je Nemanju doveo posao. Tamo im se sve dopada. Oni inače planiraju veliku porodicu, a s obzirom na to da trenutno žive u kući u Sevilji, žele jednu takvu da kupe, ali u nekom gradu na moru.

Pročitajte Anastasijino prezime na Instagramu začudilo sve – Zar tako iznenada da ga se odrekne FOTO

Dom Anastasije i Nemanje

Instagram

– Uveliko razgledaju lokacije i nekretnine koje su u ponudi, nigde im se ne žuri, žele da naprave pravi izbor. Mogu da vam kažem da su nekretnine u Španiji jako lepe, postoje lokacije koje su za mnoge idealne, blizu su grada, a dovoljno udaljene da bude mir i tišina, s kojih pogled puca na more. Bukvalno su savršene za porodicu i miran život. I Anastasija i Nemanja su savladali jezik, klima im odgovara, kao i ljudi, još samo da sviju gnezdo po svojoj želji i meri i mogu da se pohvale savršenim životom – kaže sagovornik pomenutog lista.

 

 

IZVOR: KURIR

FOTO: INSTAGRAM