Ražnatovići Đurđevdan svet portal svet
Svet

May 7, 2024 09:00

By

Ovako su Ražnatovići proveli Đurđevdan: Anastasija nikad veselija, Ceca nikad lepša (video i foto)

Ražnatovići Đurđevdan slavili do kasno u noć

Porodica Ražnatović poznata je kao vesela, a njeni članovi svaku priliku koriste za slavlje i dobar provod. Tako su i juče Ražnatovići Đurđevdan proslavili onako kako se i očekivalo, uz muziku i pesmu, ali doduše ne svi zajedno.

Ražnatovići Đurđevdan svet portal svet

Instagram

Naime, Đurđevdan je slava Bogdaninih roditelja, ali i Nemanje Gudelja, zeta Cece Ražnatović, tako da se ovaj dan praznovalo u Titelu, ali i u Sevilji.

Pročitajte Karleuša za Vaskrs Dušku poslala video poruku u kojoj mu je jasno stavila do znanja šta misli o njemu

Pošto nije mogla da stigne i kod ćerke i kod sina na slavu, folk diva je odlučila da Đurđevdan provede u Titelu kod porodice Rodić, koja se uvek raduje njenom dolasku.

Ražnatovići Đurđevdan svet portal svet

Instagram

Iako je uživala u razgovoru i druženju sa Danijelom i Bogdanom, Ceca je ipak najviše vremena provodila s unucima Krstanom i Željkom koji joj naveče nisu dozvoljavali da ide kući.

Folk diva je, blistala kao nikad pre, pa niko ne bi mogao ni da pretpostavi da će uskoro postati baka po treći put.

Ražnatovići Đurđevdan slavili po običajima, ali i uz muziku

Cecina ćerka Anastasija ove godine je prvi put slavila Đurđevdan, koji je udajom za fudbalera Nemanju Gudelja postao i njena krsna slava.

Porodica Gudelj je slavu u toku dana proslavila onako kako to običaji nalažu, uz krsni kolač, vino, žito i sveću, da bi naveče slavili u dvorištu uz muziku i pesmu.

Ražnatovići Đurđevdan svet portal svet

Instagram

Najveselije su bile najmlađe članice porodice Gudelj, Anastasija i Nemanjina sestra Vanja koje su sve vreme pevale i đuskale, kako uz špansku, tako i uz našu muziku, o čemu svedoče snimci koje su objavile na Instagramu.

Ovi snimci i fotografije su i dokaz da je Anastasija u odličnim odnosima sa svekrvom i zaovom, iako se jedno vreme pisalo da  ne govore.

Posle Đurđevdana, Ražnatoviće, kako je Ceca i sama nedavno rekla, očekuje niz slavlja, Anastasijin rođendan, rođenje njenog trećeg unuka, njen rođendan…

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM