Nemanja i Anastasija Gudelj
Svet

14 септембра, 2023 18:15

By

Gudelj ispoštovao odluku, Anastasija ostaje s porodicom: Nemanja se sam vratio za Sevilju

Nemanja i Anastasija Gudelj razdvojili su se na neko vreme

Anastasija Ražnatović, odnedavno gospođa Gudelj, boravila je u Beogradu nekoliko dana, a kamere jedne televizijske emisije pratile su je u stopu. Naširoko se spekulisalo šta radi Anastasija Ražnatović nakon tajnog venčanja nadomak Beograda.

Nemanja i Anastasija Gudelj

ATA images

Naime, novopečena gospođa Gudelj nedavno je boravila u svojoj vili na Dedinju, a ekipa emisije „Paparaco Lov“ pratila ju je u stopu nekoliko dana.

Lepa Cecina ćerke je bila u opuštenim izdanjima, bez trunke šminke, dok je završavala svakodnevne obaveze po prestonici, a ekipa pomenute emisije uslikala je i njenu snajku, Veljkovu suprugu Bogdanu.

Takođe, Gudelj je baš poput svoje drage boravio u Beogradu jer je imao obaveze oko reprezentacije, a potom se vratio u Sevilju, dok je Anastasija ostala sa svojom porodicom prenosi Informer.

Prisetimo se, Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj venčali su se krajem jula u manastiru Rajinovac nadomak Beograda, a ceremoniji su prisustvovali samo najbliži članovi porodice.

Nemanja i Anastasija Gudelj

Instagram

Nakon toga isplivala je informacija da će popularni par imati tri svadbe – jednu u Sevilji, gde žive, drugu u Trebinju, inače rodnom gradu fudbalerovih roditelja Olivere i Nebojše, i treću u Beogradu.

Kako saznaje Kurirna ovaj korak su se supružnici odlučili kako bi ispoštovali sve goste, mnogobrojnu rodbinu i prijatelje.

– Mladenci su se nedavno zakleli jedno drugom na večnu ljubav u crkvi, što je odjeknulo kao bomba, a sada je red da se to i proslavi. Veselje će, kako planiraju, biti upriličeno na čak tri lokacije. Oboma im je važno da svi članovi njihovih porodica budu srećni i zadovoljni, ali i njihovi prijatelji. Tako će zabava biti u tri zemlje: Srbiji, Bosni i Hercegovini i Španiji. Ražnatovići i Gudelji su familije koje vole slavlja i to njima neće predstavljati problem. Nemanja i Anastasija već razmišljaju o datumima da bi se sve organizovalo kako dolikuje i u skladu sa obavezama koje sportista ima prema klubu. Oni ne žele nikoga da opterećuju, već su sve preuzeli na sebe – priča Kurirov sagovornik.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Informer

FOTO: ATA images / Guliver Getty